Ők lettek 2019-ben a Prima díjasok B.-A.-Z. megyében

2019. 11. 10., 14:30

A Miskolc Dixieland Band, Gecse Attila lelkész és a Zemplén Táncegyüttes vehetett át Prima Díjat Borsod megyében. Közönségdíjban a Miskolc Steelers részesült november 9-én a Miskolci Nemzeti Színházban a hagyományos Prima Gálán.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Prima Díjat – írja a Minap.hu.

Ádám Imre, a VOSZ elnökhelyettese, a megyei szervezet elnöke a szombati Prima gálán köszöntő beszédében arról szólt, a vállalkozók megítélése nem volt túl jó akkoriban, amikor Demján Sándor létrehozta ezt a díjat és alapítványt 2003-ban. – Célja, hogy ne csak a munkájukkal foglalkozzanak a vállalkozók, hanem igazi lokálpatrióták is legyenek – mondta.

Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke, a Prima Primissima Alapítvány tagja beszédében köszönetét fejezte ki a támogatóknak.

Az Év Építőipari Vállalkozása a Torkrét Bau Kft. és az Év Vállalkozója, Szabados Zoltán ügyvezető.

Az Év Kereskedelmi Vállalkozása a BRS Klíma és Gázcentrum Kft., és az Év Vállalkozója díjat Körmöczy Zsuzsanna, a cég ügyvezetője kapta.

Az Év Épületgépészeti Vállalkozása a CreativEnergy Kft., az Év Vállalkozója pedig a cég ügyvezetője, Sedlák Gábor lett.

Az Év Bányászati Vállalkozása a Perlit-92 Kft., Az Év Vállalkozója díjat pedig a cég ügyvezetője, Farkas Géza kapta.

Az Év Borászati Vállalkozás a Götz Pincészet lett, az Év Vállalkozója díjat Götz István ügyvezető kapta.

Az Év Állattenyésztő Vállalkozása a Bio-Goods Kft. lett, az Év Vállalkozója díjat a cég ügyvezetői Hajdú Dávid és Horváth Gábor kapták.

Az Országos Év Vállalkozója díjat decemberben vehetik majd át Budapesten a Prima Primissima Gálán az MBM Autó Kft. tulajdonosai Balogh József és Fekete Károly, valamint az Ózdi Acélművek Kft. tulajdonosa Max Aicher.

(Fotó: Minap.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-25 16:38:35
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
2023-03-25 12:38:16
Minden évben Bangkokban rendezik meg a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítását és vásárát. Idén egy magyar cég szakemberei is ott voltak, hogy felkutassák és beszerezzék azokat az innovatív termékeket, amelyeket a hazai takarmánypiacon hasznosíthatnak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS