Ők kapták 2021-ben a VOSZ Prima Díját Hajdú-Bihar megyében

Ők kapták 2021-ben a VOSZ Prima Díját Hajdú-Bihar megyében
2021. 11. 21., 10:56

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Hajdú-Bihar megyei Szervezetének Elnöksége és a Hajdú-Bihar megyei Prima Díj Alapítvány kuratóriuma november 20-án Debrecenben a Kölcsey Központban rendezte meg díjátadó gáláját.

Soltész József, a VOSZ Hajdú-Bihar Megyei Szervezetének elnöke köszöntötte az egybegyűlteket. Beszédében kiemelte: „csak hittel lehet nagy dolgokat elérni és szívünkkel szeretni azt, amit csinálunk. Egy sikeres vállalkozás működéséhez rengeteg munkára és türelemre van szükség” – írja a haon.hu.

Az idei Prima Díjasok

Magyar tudomány kategória: prof. dr. Csanádi Zoltán Semmelweis-díjas egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Debreceni Egyetem Kardiológiai Intézetének vezetője, a Kardiológiai és Szívsebészeti Klinika igazgatója.

Magyar oktatás kategória: prof. dr. Bartha Elek, a Debreceni Egyetem oktatási rektorhelyettese, etnográfus, folklorista, valláskutató, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

Magyar építészet kategória: Bordás Péter építész, a 2006-ban létrejött BORD Építész Stúdió alapítója és vezetője.

Különdíjban részesült: dr. habil. Csiki Zoltán, a DE ÁOK KK Belgyógyászati Klinika egyetemi docense.

Hajdú-Bihar Megye Év Vállalkozója díjazottjai: Ács Zsolt, a Frissbeton Kft. csoportvezetője és Pálocska Nagy Éva, a Solar-D Kft. ügyvezetője.

Év Vállalkozója díjban részesült: Bana László, a Dryvit Profi ügyvezető-tulajdonosa és Bálega János egyéni vállalkozó.

Fotó: haon.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-06 19:22:00
Október 6-án lkezdődött a 19. Budapest Design Week. A központi kiállításnak, illetve számos programnak helyet adó Néprajzi Múzeum mellett Budapesten és több vidéki városban mintegy 150 program várja az érdeklődőket.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Világszerte egyre erőteljesebb trend az állati eredetű élelmiszerek fogyasztásának csökkentése, azaz az átállás – teljes egészében vagy részben – a növényi eredetű táplálkozásra.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS