Ők érdemelték ki idén a Prima díjat Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2019. 09. 18., 17:45

Jász-Nagykun-Szolnok megye legkiválóbbjait köszöntötték a VOSZ területi Prima díjátadó gáláján Szolnokon szeptember 16-án.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) megyei szervezete tizenötödik alkalommal rendezte meg a nagyszabású ünnepséget – írja a szoljon.hu.

A szavazatok száma és a tanácsadó testület véleménye alapján idén is három területi Prima díjat adtak át.

Idén a Jászság Népi Együttes, az MH Légierő Zenekar Szolnok, valamint Mészáros István színművész érdemelte ki az elismerést. Különdíjat kapott Serfőző Simon író, költő, a közönségdíjat pedig Girnt Vilmos festőművész érdemelte ki.

A színvonalas kulturális műsorral színesített rendezvénynek az Aba-Novák Agóra kulturális Központ adott otthont.

A területi Prima díj jelöltjeire idén is az Új Néplapban megjelent szelvényeken lehetett voksolni.

A jelöltekre már az első körben több, mint 14 ezren  szavaztak, a szavazószelvényeket a VOSZ-nál, illetve a megyei napilap szerkesztőségében lehetett leadni.

„Az utolsó pillanatban is nagy számban adták le a voksokat. Az emberek változatlanul fontosnak érzik, hogy az arra érdemesek díjban részesüljenek, és ehhez ők is hozzájárulhatnak – mondta korábban a napilapnak dr. Lits József, a VOSZ megyei elnöke.

(A szoljon.hu fotóján a Jászság Népi Együttes)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 19., 10:49
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége és a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége szervezésében 2022. szeptember elején Budapesten tanácskozott a genfi székhelyű Munkaadók Nemzetközi Szövetségének Európai és Közép-Ázsia csoportja. A konferencián, amelyre 35 országból érkeztek küldöttek, a VOSZ-t dr. Kovács Patrik és Barabás Tamás társelnökök, valamint Varga Julianna nemzetközi és oktatási igazgató képviselte, aki egyben az esemény egyik szervezője is volt. A rendezvényről őt kérdeztük.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS