Ők érdemelték ki 2021-ben a VOSZ Prima Díját Heves megyében

Ők érdemelték ki 2021-ben a VOSZ Prima Díját Heves megyében
2021. 11. 29., 20:58

A VOSZ Heves megyei Prima Díj gáláját az egerszalóki Saliris Hotelben rendezték meg november 27-én.

A gálaesten videobejátszásban felidézték Demján Sándor alapító örökségét, aki az elismeréseket alapította. Micski Marianna, a Vállalkozók Országos Szövetsége Heves megyei elnöke megnyitó beszédében hangsúlyozta: a koronavírus-járvány hatásait mindannyian megéreztük valamilyen formában – írja a heol.hu.

A Prima Díj jelöltjei között volt idén oktatás és köznevelés területén Batári Antal, az egri Dobó István Gimnázium irodalomtanára, Major Levente, abasári iskolaigazgató, illetve a Gyöngyös környékén nagy sikerrel működő Autista Segítő Központ. A tudomány terén dr. Novák Tamás matematikus, részecskekutató. Sportkategóriában Lévay Petra úszó-triatlonista paralimpikon és Gledura Benjamin fiatal sakk nagymester. Népművészet és közművelődés kategóriában volt jelölt Csillag Tamás hagyományőrző, a Dobó István Vármúzeum munkatársa. A magyar képzőművészetet képviselte Molnár László gyöngyöspatai festő, a zeneművészetet a hatvani Polifónia Vegyeskar.

Díjat kapott Gledura Benjamin, az elismerést a szülei vették át, hiszen a sportoló jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban tanul. Másodjára dr. Novák Tamás vette át a díjat.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat a VOSZ megyei elnöksége azon személyeknek ítéli oda, akik a helyi társadalmi és kulturális élet felvirágoztatásáért kiemelkedő és példamutató munkát végeznek. A díj és a díjátadó gálaműsor a helyi vállalkozói közösség összefogásával valósul meg évről évre. Ezzel Teleki Klári egri művészetpártolót ismerték el.

A hagyományoknak megfelelően idén is meghirdették az Országos Év Vállalkozója Díj, s a VOSZ területi szervezetei elnökségeinek szervezésében a Megyei Év Vállalkozója Díj pályázatait.

Idén Berzsényi Gergely gyöngyösi filmes, Karkus János és a besenyőtelki K64 FARM Kft., Gecse István aldebrői borász, Kovács István és az egri Hungarosushi Kft., Farkas Gyöngyi és a gyöngyösi Brutt Saver Hungary Kft., Ivicz Gyula és a gyöngyösi Syllabus Bt., Kiss Krisztián és a Gyöngyösi Őrangyal Vagyonvédelmi Kft., illetve Sulyok Zsolt és a gyöngyösi Bakkhosz Bt. munkáját ismerték el.

Országos Év Vállalkozója Díjban részesül Kósa László, a gyöngyösi Kékes Étterem tulajdonosa – döntött a VOSZ országos elnöksége.

(Fotó: heol.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-25 16:38:35
A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.
2023-03-25 12:38:16
Minden évben Bangkokban rendezik meg a világ egyik legnagyobb mezőgazdasági és állattenyésztési szakkiállítását és vásárát. Idén egy magyar cég szakemberei is ott voltak, hogy felkutassák és beszerezzék azokat az innovatív termékeket, amelyeket a hazai takarmánypiacon hasznosíthatnak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.
2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS