Ők érdemelték ki 2021-ben a VOSZ Prima Díját Heves megyében

Ők érdemelték ki 2021-ben a VOSZ Prima Díját Heves megyében
2021. 11. 29., 20:58

A VOSZ Heves megyei Prima Díj gáláját az egerszalóki Saliris Hotelben rendezték meg november 27-én.

A gálaesten videobejátszásban felidézték Demján Sándor alapító örökségét, aki az elismeréseket alapította. Micski Marianna, a Vállalkozók Országos Szövetsége Heves megyei elnöke megnyitó beszédében hangsúlyozta: a koronavírus-járvány hatásait mindannyian megéreztük valamilyen formában – írja a heol.hu.

A Prima Díj jelöltjei között volt idén oktatás és köznevelés területén Batári Antal, az egri Dobó István Gimnázium irodalomtanára, Major Levente, abasári iskolaigazgató, illetve a Gyöngyös környékén nagy sikerrel működő Autista Segítő Központ. A tudomány terén dr. Novák Tamás matematikus, részecskekutató. Sportkategóriában Lévay Petra úszó-triatlonista paralimpikon és Gledura Benjamin fiatal sakk nagymester. Népművészet és közművelődés kategóriában volt jelölt Csillag Tamás hagyományőrző, a Dobó István Vármúzeum munkatársa. A magyar képzőművészetet képviselte Molnár László gyöngyöspatai festő, a zeneművészetet a hatvani Polifónia Vegyeskar.

Díjat kapott Gledura Benjamin, az elismerést a szülei vették át, hiszen a sportoló jelenleg az Amerikai Egyesült Államokban tanul. Másodjára dr. Novák Tamás vette át a díjat.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat a VOSZ megyei elnöksége azon személyeknek ítéli oda, akik a helyi társadalmi és kulturális élet felvirágoztatásáért kiemelkedő és példamutató munkát végeznek. A díj és a díjátadó gálaműsor a helyi vállalkozói közösség összefogásával valósul meg évről évre. Ezzel Teleki Klári egri művészetpártolót ismerték el.

A hagyományoknak megfelelően idén is meghirdették az Országos Év Vállalkozója Díj, s a VOSZ területi szervezetei elnökségeinek szervezésében a Megyei Év Vállalkozója Díj pályázatait.

Idén Berzsényi Gergely gyöngyösi filmes, Karkus János és a besenyőtelki K64 FARM Kft., Gecse István aldebrői borász, Kovács István és az egri Hungarosushi Kft., Farkas Gyöngyi és a gyöngyösi Brutt Saver Hungary Kft., Ivicz Gyula és a gyöngyösi Syllabus Bt., Kiss Krisztián és a Gyöngyösi Őrangyal Vagyonvédelmi Kft., illetve Sulyok Zsolt és a gyöngyösi Bakkhosz Bt. munkáját ismerték el.

Országos Év Vállalkozója Díjban részesül Kósa László, a gyöngyösi Kékes Étterem tulajdonosa – döntött a VOSZ országos elnöksége.

(Fotó: heol.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-02 19:53:33
Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.
2022-09-30 19:22:00
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség éves közgyűlésén az OAH vezetői megbeszéléseket folytattak az amerikai, az argentin, a bolgár, a finn, a horvát, a lengyel, a marokkói, a román, a szerb és a török hatóság képviselőivel.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS