Nógrád megye legjobb vállalkozóit díjazták a VOSZ gálaestjén

2021. 10. 18., 20:30

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Prima Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete vasárnap. Az ünnepségnek az alsópetényi Prónay-kastély adott otthont.

A népművészet és közművelődés kategória Príma Díjasa 2021-ben az Andi Színjátszósai Társulat lett. Sport kategóriában a Palóc Roham Sportegyesület nyerte el az elismerést, míg a magyar oktatás és tudomány kategóriában dr. Lukács Noémi, az MTA doktora vehette át a rangos kitüntetést – írja a nool.hu.

A gálán átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket, amelyhez minden kitüntetett Földi Péter korábbi Príma Díjas, festőművész munkáját kapta.

Az év Fuvarozója és építőanyag kereskedője a somoskőújfalusi Nágel István és fia, ifj. Nágel István lett.

Az év építési vállalkozása díjat a Menczelesz Miklós által vezetett Kingszigma Kft. kapta.

Az Év Vállalkozója díjat Nógrád megyében László József, a Ring Árnyékolás Technika ügyvezetője, valamint Tóth Sándor, a Fáradt Vándor Panzió tulajdonos, ügyvezető igazgatója érdemelte ki. A kitüntetettek Budapesten, a Vállalkozók Napján a Művészetek Palotájában december 3-án vehetik majd át az oklevelet.

A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díját Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőrszövetség elnöke és Barna László, a Fal-Épszer Kft. nyugalmazott ügyvezetője nyerte el.

A Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán-díjat Kajsza Szabolcs, a Delta-Tech Group bátonyterenyei irodájának vezetője kapta.

A T. Német László Partneri Nívódíjat, a Nógrád Megyei Hírlap támogatásával Birkás Babett képzőművész kapta.

(Fotó: nool.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 16:04
A gyerekeink a legjobb coachok: megtanítanak rá, hogyan kell bánni másokkal, ráadásul azonnal visszajelzik, ha valamit rosszul csinálsz – mondta az Üzletemnek Izsák Miklós, a JCDecaux Hungary kereskedelmi és marketingigazgatója.
2021. 12. 02., 09:26
Az Amway 30 éve működik sikeresen a magyarországi piacon, ezt a sikertörténetet szeretném továbbvinni, célom a direkt értékesítésnek, mint iparágnak nagyobb elismertséget szerezni – mondta az Üzletemnek Kiss-László Dalma, az Amway Hungária marketing és PR igazgatója.
2021-12-05 14:52:55
A munkavállalók a hibrid munkamodellt részesítik előnyben, derül ki a Skanska harmadik, a kelet-közép-európai régióban szervezett kutatásából, amelyet az irodákban történő munkavégzéssel kapcsolatos attitűdök feltérképezése érdekében végeztek el.
2021-12-05 11:04:50
Ismét rekordot döntött, 2,98 százalékra emelkedett a babaváró hitel referenciakamata, ami a támogatás elvesztése esetén a visszafizetendő összeget határozza meg. Ha nem születik meg a beígért gyerek, akár egymillió forintos különbség is lehet a büntetések között attól függően, hogy a párok mikor vették fel a kölcsönt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Európa-szerte egyre több ország ismeri fel, hogy a zavartalan, klímabarát, megfizethető árú energiaellátás érdekében szükség van az áramtermelésben az atomenergiára. Legutóbb Hollandia és Franciaország döntött új atomerőmű építése mellett.