Nógrád megye legjobb vállalkozóit díjazták a VOSZ gálaestjén

2021. 10. 18., 20:30

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Nógrád megyei Prima Díj gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete vasárnap. Az ünnepségnek az alsópetényi Prónay-kastély adott otthont.

A népművészet és közművelődés kategória Príma Díjasa 2021-ben az Andi Színjátszósai Társulat lett. Sport kategóriában a Palóc Roham Sportegyesület nyerte el az elismerést, míg a magyar oktatás és tudomány kategóriában dr. Lukács Noémi, az MTA doktora vehette át a rangos kitüntetést – írja a nool.hu.

A gálán átadták az Év Nógrád megyei vállalkozója Szakmai Okleveleket, amelyhez minden kitüntetett Földi Péter korábbi Príma Díjas, festőművész munkáját kapta.

Az év Fuvarozója és építőanyag kereskedője a somoskőújfalusi Nágel István és fia, ifj. Nágel István lett.

Az év építési vállalkozása díjat a Menczelesz Miklós által vezetett Kingszigma Kft. kapta.

Az Év Vállalkozója díjat Nógrád megyében László József, a Ring Árnyékolás Technika ügyvezetője, valamint Tóth Sándor, a Fáradt Vándor Panzió tulajdonos, ügyvezető igazgatója érdemelte ki. A kitüntetettek Budapesten, a Vállalkozók Napján a Művészetek Palotájában december 3-án vehetik majd át az oklevelet.

A Nógrád megye Társadalmi szerepvállalása díját Vass Miklós, a Nógrád Megyei Polgárőrszövetség elnöke és Barna László, a Fal-Épszer Kft. nyugalmazott ügyvezetője nyerte el.

A Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán-díjat Kajsza Szabolcs, a Delta-Tech Group bátonyterenyei irodájának vezetője kapta.

A T. Német László Partneri Nívódíjat, a Nógrád Megyei Hírlap támogatásával Birkás Babett képzőművész kapta.

(Fotó: nool.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS