Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben

Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben
2023. 04. 22., 10:13

A TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina volt a VOSZ Páholy vendége Egerben.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves Vármegyei Szervezete csütörtökön Egerben tartotta meg VOSZ Páholy rendezvényét, amelynek vendége Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa volt (a fotón balra).

Micski Marianna, a VOSZ vármegyei elnöke elmondta, igyekeznek képviselni a vállalkozók érdekeit, a tagoknak pedig értéket adni, ezért hívnak szakmai nagyságokat, kivételes embereket a rendezvényeikre, mert fontosnak tartják a személyes találkozásokat – számolt be a heol.hu.

A Szabó Gabriella (a fotón jobbra) vezette pódiumbeszélgetésen Kende-Hofherr Krisztina elmondta, hogy már gyerekkorában önállóságot vártak tőle. Szót ejtett az amerikai típusú vállalkozásépítésről, szerinte ugyanis más az európai és amerikai kultúra. Az öreg kontinensen az emberek azért dolgoznak, hogy éljenek, a tengeren túl pedig azért élnek, hogy jól dolgozzanak, sikeresek legyenek és szeressék, amit csinálnak – fogalmazott.

Mint mondta: „mindennek a munka a kulcsa, a sikerek mögött meg kell látni a befektetett időt, energiát, lemondásokat”. Krisztina szeret építkezni, keresi az új kihívásokat, de meg kellett tanulnia pihenni is. Néhány éve kezdett nyilvánosan szerepelni, korábban nem szeretett közönség előtt beszélni. A feltöltődést a családja és a barátai jelentik számára.

A VOSZ Páholy következő rendezvényét május 23-án tartják.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS