Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben

Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben
2023. 04. 22., 10:13

A TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina volt a VOSZ Páholy vendége Egerben.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves Vármegyei Szervezete csütörtökön Egerben tartotta meg VOSZ Páholy rendezvényét, amelynek vendége Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa volt (a fotón balra).

Micski Marianna, a VOSZ vármegyei elnöke elmondta, igyekeznek képviselni a vállalkozók érdekeit, a tagoknak pedig értéket adni, ezért hívnak szakmai nagyságokat, kivételes embereket a rendezvényeikre, mert fontosnak tartják a személyes találkozásokat – számolt be a heol.hu.

A Szabó Gabriella (a fotón jobbra) vezette pódiumbeszélgetésen Kende-Hofherr Krisztina elmondta, hogy már gyerekkorában önállóságot vártak tőle. Szót ejtett az amerikai típusú vállalkozásépítésről, szerinte ugyanis más az európai és amerikai kultúra. Az öreg kontinensen az emberek azért dolgoznak, hogy éljenek, a tengeren túl pedig azért élnek, hogy jól dolgozzanak, sikeresek legyenek és szeressék, amit csinálnak – fogalmazott.

Mint mondta: „mindennek a munka a kulcsa, a sikerek mögött meg kell látni a befektetett időt, energiát, lemondásokat”. Krisztina szeret építkezni, keresi az új kihívásokat, de meg kellett tanulnia pihenni is. Néhány éve kezdett nyilvánosan szerepelni, korábban nem szeretett közönség előtt beszélni. A feltöltődést a családja és a barátai jelentik számára.

A VOSZ Páholy következő rendezvényét május 23-án tartják.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-02 15:20:00
A Duna House Cégcsoport havi tranzakciószám becslése szerint 2023 novemberében országosan 8800 lakóingatlan cserélt tulajdonost; a cégcsoport pénzügyi márkája, a Credipass hazai adatai szerint a hónap folyamán 55 milliárd forint szerződéses összegű lakáscélú jelzáloghitel realizálódott.
2023-12-02 11:20:00
2023 III. negyedévében hazánkban a helyközi személyszállítás teljesítménye 8,4 százalékkal nőtt, az áruszállításé 11 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS