Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben

Kende-Hofherr Krisztinát látták vendégül a VOSZ Páholyban Egerben
2023. 04. 22., 10:13

A TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa, Kende-Hofherr Krisztina volt a VOSZ Páholy vendége Egerben.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Heves Vármegyei Szervezete csütörtökön Egerben tartotta meg VOSZ Páholy rendezvényét, amelynek vendége Kende-Hofherr Krisztina, a TMC Csoport sztármenedzsmenttel is foglalkozó vállalkozás alapító tulajdonosa volt (a fotón balra).

Micski Marianna, a VOSZ vármegyei elnöke elmondta, igyekeznek képviselni a vállalkozók érdekeit, a tagoknak pedig értéket adni, ezért hívnak szakmai nagyságokat, kivételes embereket a rendezvényeikre, mert fontosnak tartják a személyes találkozásokat – számolt be a heol.hu.

A Szabó Gabriella (a fotón jobbra) vezette pódiumbeszélgetésen Kende-Hofherr Krisztina elmondta, hogy már gyerekkorában önállóságot vártak tőle. Szót ejtett az amerikai típusú vállalkozásépítésről, szerinte ugyanis más az európai és amerikai kultúra. Az öreg kontinensen az emberek azért dolgoznak, hogy éljenek, a tengeren túl pedig azért élnek, hogy jól dolgozzanak, sikeresek legyenek és szeressék, amit csinálnak – fogalmazott.

Mint mondta: „mindennek a munka a kulcsa, a sikerek mögött meg kell látni a befektetett időt, energiát, lemondásokat”. Krisztina szeret építkezni, keresi az új kihívásokat, de meg kellett tanulnia pihenni is. Néhány éve kezdett nyilvánosan szerepelni, korábban nem szeretett közönség előtt beszélni. A feltöltődést a családja és a barátai jelentik számára.

A VOSZ Páholy következő rendezvényét május 23-án tartják.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-05-30 12:11:31
Újra az érdeklődés középpontjába kerültek az újbudai ingatlanok. A kerületi átlagos négyzetméterár mindössze 1 százalékot emelkedett tavalyhoz képest, az otthonteremtésre fordított összeg átlagosan 66,4 millió forint a Duna House 2023-as adatai alapján.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS