Izgalmas év van a Győr megyei vállalkozók mögött

2019. 11. 10., 15:00

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjak átadásnak estéjén három kategóriában tüntették ki hivatásuk legjobbjait november 8-án.

Az oktatás és köznevelés kategóriában Borbély Ildikó, a Petz-kórház intenzív osztályának szakápolója vette át a Prima-díjat.

Sport kategóriában Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus az idei Prima-díjas.

Magyar tudomány kategóriában dr. Kovács Zsolt, a Széchenyi István Egyetem főigazgatója kapta a Prima díjat.

A VOSZ idén új díjat is alapított, s azt az adóhivatal volt vezetője vehette át – írja a Kisalföld.hu.

A Prima gálát november 8-án rendezték meg a győri Zsinagógában.

Sragner László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott, „izgalmas év van mögöttünk”.

A VOSZ „Év vállalkozói” lettek:

Vörös Gyula, a Bio-Textima Kft. ügyvezető igazgatója, Bint Dóra, a Bécsi kávéház tulajdonosa és Török József Bálint, a Török Gépipari Kft. ügyvezető igazgatója.

Az országos „Év vállalkozója” oklevelet 2019-ben Farkas Paul Andor, a Szintézis-Net Kft. ügyvezető igazgatója vehette át.

Idén alapította a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat a megyei VOSZ, amelyet Varga Lászlóné, a NAV nyugat-dunántúli főigazgatóságának nyugalmazott vezetője vehetett át elsőként. Ahogy mosolyogva mondta az egykori igazgató: „Az adózókat soha nem ellenfélnek, hanem partnernek tekintettem.”

(Fotó: Kisalföld.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS