Izgalmas év van a Győr megyei vállalkozók mögött

2019. 11. 10., 15:00

A Győr-Moson-Sopron megyei Prima díjak átadásnak estéjén három kategóriában tüntették ki hivatásuk legjobbjait november 8-án.

Az oktatás és köznevelés kategóriában Borbély Ildikó, a Petz-kórház intenzív osztályának szakápolója vette át a Prima-díjat.

Sport kategóriában Balla Virág háromszoros Európa-bajnok kenus az idei Prima-díjas.

Magyar tudomány kategóriában dr. Kovács Zsolt, a Széchenyi István Egyetem főigazgatója kapta a Prima díjat.

A VOSZ idén új díjat is alapított, s azt az adóhivatal volt vezetője vehette át – írja a Kisalföld.hu.

A Prima gálát november 8-án rendezték meg a győri Zsinagógában.

Sragner László, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron megyei szervezetének elnöke köszöntőjében úgy fogalmazott, „izgalmas év van mögöttünk”.

A VOSZ „Év vállalkozói” lettek:

Vörös Gyula, a Bio-Textima Kft. ügyvezető igazgatója, Bint Dóra, a Bécsi kávéház tulajdonosa és Török József Bálint, a Török Gépipari Kft. ügyvezető igazgatója.

Az országos „Év vállalkozója” oklevelet 2019-ben Farkas Paul Andor, a Szintézis-Net Kft. ügyvezető igazgatója vehette át.

Idén alapította a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat a megyei VOSZ, amelyet Varga Lászlóné, a NAV nyugat-dunántúli főigazgatóságának nyugalmazott vezetője vehetett át elsőként. Ahogy mosolyogva mondta az egykori igazgató: „Az adózókat soha nem ellenfélnek, hanem partnernek tekintettem.”

(Fotó: Kisalföld.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-28 18:48:50
A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak. A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS