Hárman vették át idén a VOSZ Vas megyei Prima Díját

Hárman vették át idén a VOSZ Vas megyei Prima Díját
2021. 11. 29., 19:23

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Vas megyei Prima-gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Vas megyei szervezete Szombathelyen november 26-án.

Egy év kényszerű kihagyás után újra elismerték a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi tehetségeit, akiknek tevékenysége példaértékű közösségük számára. „Ünnepelni jöttünk” – fogalmazott Szárnyas János, a VOSZ Vas megyei elnöke – írja a vaol.hu.

Először a 2021-es év megyei vállalkozója díj birtokosait szólították: Baka Gézát, Bertalan Róbertet, Kalocsai Bélánét, Oroszlán Zoltánt és Pappné Horváth Ildikót.

Utánuk a VOSZ országos Az év vállalkozója díj várományosait köszöntötték, akik Budapesten veszik át kitüntetésüket: Geosits Tibort és Pócza Antalt.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat idén, Kalincsák Balázs érdemelte ki.

Az Ifjúsági különdíj talált gazdára: Hámori Ádám kőszegi ökölvívó kapta az elismerést.

A Prima Díj tíz kategóriagyőztese közül az idén is három neve került elő a borítékból: Trifusz Péter kőszegi képzőművész, tervező-grafikus, Márkus Erzsébet súlyemelő, edző, szakosztályvezető és Földesiné Németh Csilla tanár, a kőszegi Dance Jam tánccsoport művészeti vezetője vehette át az 1-1 millió forinttal járó fődíjat.

A közönségszavazás győztese Kovács Zoltán celldömölki háziorvos lett.

(Fotó: vaol.hu/Szendi Péter)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-23 11:30:00
A Komáromban készült és nyár elején a Dunán, majd a Sió-csatornán a Balatonhoz szétszerelt állapotban eljuttatott hajók közül egy kompot és egy katamaránt már sikerült összeszerelni, de még hátravan a beüzemelés, a hatósági szemlék, és a személyzet betanítása – tájékoztatott Veigl Gábor, a Balatoni Hajózási Zrt. vezérigazgatója.
2023-09-22 19:22:00
Szeptember 21-én hatályba lépett a chipekről szóló európai jogszabály, amelynek célja, hogy a félvezető-technológiák és -alkalmazások terén biztosítsa az EU ellátásbiztonságát, rezilienciáját és technológiai vezető szerepét.
2023-09-22 15:22:03
Számos, egymást kiegészítő technológia fejlődésének köszönhetően az Internet of Things (IoT) egyre gyorsuló növekedési pályán halad. Az 5G megjelenése zökkenőmentesebb végfelhasználói élményt biztosít a nagyobb számú összekapcsolt eszköz számára – állítják a Deloitte szakértői.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS