Hárman vették át idén a VOSZ Vas megyei Prima Díját

Hárman vették át idén a VOSZ Vas megyei Prima Díját
2021. 11. 29., 19:23

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg a Vas megyei Prima-gálát a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Vas megyei szervezete Szombathelyen november 26-án.

Egy év kényszerű kihagyás után újra elismerték a tudomány, a művészet, a kultúra és a sport kiemelkedő teljesítményt nyújtó helyi tehetségeit, akiknek tevékenysége példaértékű közösségük számára. „Ünnepelni jöttünk” – fogalmazott Szárnyas János, a VOSZ Vas megyei elnöke – írja a vaol.hu.

Először a 2021-es év megyei vállalkozója díj birtokosait szólították: Baka Gézát, Bertalan Róbertet, Kalocsai Bélánét, Oroszlán Zoltánt és Pappné Horváth Ildikót.

Utánuk a VOSZ országos Az év vállalkozója díj várományosait köszöntötték, akik Budapesten veszik át kitüntetésüket: Geosits Tibort és Pócza Antalt.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat idén, Kalincsák Balázs érdemelte ki.

Az Ifjúsági különdíj talált gazdára: Hámori Ádám kőszegi ökölvívó kapta az elismerést.

A Prima Díj tíz kategóriagyőztese közül az idén is három neve került elő a borítékból: Trifusz Péter kőszegi képzőművész, tervező-grafikus, Márkus Erzsébet súlyemelő, edző, szakosztályvezető és Földesiné Németh Csilla tanár, a kőszegi Dance Jam tánccsoport művészeti vezetője vehette át az 1-1 millió forinttal járó fődíjat.

A közönségszavazás győztese Kovács Zoltán celldömölki háziorvos lett.

(Fotó: vaol.hu/Szendi Péter)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 05. 20., 09:12
Újfajta szemlélettel kell a logisztikai iparág problémáit megoldani. Az új idők új megoldásokat követelnek, ennek mi is a részesei vagyunk – mondta az Üzletemnek Honosiné Máhr Ágnes, a Ho-Máhr Trans ügyvezetője, pénzügyi és szakmai vezetője.
2022-05-22 13:51:14
Hajós Balázst, a Schneider Electric Zrt. értékesítési igazgatóját választották a HBLF egyik új elnökségi tagjának. A szakember több mint egy évtizedes tanácsadói és értékesítési tapasztalattal rendelkezik.
2022-05-22 12:22:56
Szeretünk inni. Persze csak módjával. És amikor iszunk, az mindig több mint egyszerű piálás. Néha eszünk is, és erről a kettőről mindig eszünkbe jut valami. A Mindegy csak folyjon! a Gusto magazin és az ÉrdFm 101.3 közös podcastja.
2022-05-21 13:36:30
Javult a magyarok jövedelmi helyzete az idei első negyedévben a járvány legsúlyosabb időszakához képest, a kedvezőbb összkép ellenére azért sokan vannak, akik még hátrányban vannak, derül ki a K&H biztos jövő index – negyedéves rendszerességgel készülő – reprezentatív felméréséből.

  Rovathírek: GUSTO

Szeretünk inni. Persze csak módjával. És amikor iszunk, az mindig több mint egyszerű piálás. Néha eszünk is, és erről a kettőről mindig eszünkbe jut valami. A Mindegy csak folyjon! a Gusto magazin és az ÉrdFm 101.3 közös podcastja.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS