Ők vehették át a Prima díjat Bács-Kiskun megyében

2019. 12. 01., 09:00

November 29-én rendezték meg a jubileumi, 15. Bács-Kiskun megyei Prima-gálát Kecskeméten, a Four Points by Sheraton Hotelben, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében.

Idén a képzőművészet kategóriában Daróczi Csaba természetfotóst díjazták.

Az építészet kategóriában a 7. Dimenzió Építésziroda és három alapítója Bozsódi Csaba, Pankotai Gyula és Venczel Tamás kapta a díjat.

A zeneművészet kategóriában Durányik László karnagy vihette haza a Prima díjat.

A közönségdíjat a kiskunhalasi nyelvtanár, Vladár Éva kapta, aki az oktatás kategóriában indult.

A Bács-Kiskun megyei VOSZ különdíjat adományozott Romsicsné Szarka Vera népművész mesternek.

A jubileumi estet Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy a vállalkozói összefogásból megalapított Prima díj kiállta az idők próbáját és a 15 év alatt méltó rangra emelkedett a megye kulturális életében.

A Prima díjak után átadták a Vállalkozói díjakat, amelyeket idén a legjobban teljesítő vállalkozók, illetve vállalatok vehettek át a VOSZ országos elnökétől és Weninger Richárdtól.

Az Év Ipartechnikai Vállalkozója H. Szarvas Lajos, a kecskeméti székhelyű Hennlich Ipartechnika Kft. ügyvezető tulajdonosa lett.

Az Év Mélyépítő Vállalkozója címmel tüntették ki Rimai Norbertet, a Rimai Útépítő ügyvezető-tulajdonosát.

A nyárlőrinci székhelyű Maspex Olympos Kft. lett Az Év Élelmiszeripari Vállalkozása, amit dr. Tavaszi Roland cégvezető vett át.

Az Év Mezőgazdasági Vállalkozója díjat Erdődi Péter, a kecskeméti Hírös Fóliaház Kft. tulajdonosa vehette át.

A VOSZ által alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat Cseri István orgoványi polgárőrnek ítélték oda.

Az országos szintű Év Vállalkozója díjat a megyéből Csengery Zsolt, a Deltaplast Kft. ügyvezető-tulajdonos és Tóth László, a kiskőrösi Agro Line Kft. ügyvezető-tulajdonosa kapta.

(Forrás: baon.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS