Ők vehették át a Prima díjat Bács-Kiskun megyében

2019. 12. 01., 09:00

November 29-én rendezték meg a jubileumi, 15. Bács-Kiskun megyei Prima-gálát Kecskeméten, a Four Points by Sheraton Hotelben, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége szervezésében.

Idén a képzőművészet kategóriában Daróczi Csaba természetfotóst díjazták.

Az építészet kategóriában a 7. Dimenzió Építésziroda és három alapítója Bozsódi Csaba, Pankotai Gyula és Venczel Tamás kapta a díjat.

A zeneművészet kategóriában Durányik László karnagy vihette haza a Prima díjat.

A közönségdíjat a kiskunhalasi nyelvtanár, Vladár Éva kapta, aki az oktatás kategóriában indult.

A Bács-Kiskun megyei VOSZ különdíjat adományozott Romsicsné Szarka Vera népművész mesternek.

A jubileumi estet Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun megyei szervezetének elnöke nyitotta meg. Beszédében kiemelte, hogy a vállalkozói összefogásból megalapított Prima díj kiállta az idők próbáját és a 15 év alatt méltó rangra emelkedett a megye kulturális életében.

A Prima díjak után átadták a Vállalkozói díjakat, amelyeket idén a legjobban teljesítő vállalkozók, illetve vállalatok vehettek át a VOSZ országos elnökétől és Weninger Richárdtól.

Az Év Ipartechnikai Vállalkozója H. Szarvas Lajos, a kecskeméti székhelyű Hennlich Ipartechnika Kft. ügyvezető tulajdonosa lett.

Az Év Mélyépítő Vállalkozója címmel tüntették ki Rimai Norbertet, a Rimai Útépítő ügyvezető-tulajdonosát.

A nyárlőrinci székhelyű Maspex Olympos Kft. lett Az Év Élelmiszeripari Vállalkozása, amit dr. Tavaszi Roland cégvezető vett át.

Az Év Mezőgazdasági Vállalkozója díjat Erdődi Péter, a kecskeméti Hírös Fóliaház Kft. tulajdonosa vehette át.

A VOSZ által alapított Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjat Cseri István orgoványi polgárőrnek ítélték oda.

Az országos szintű Év Vállalkozója díjat a megyéből Csengery Zsolt, a Deltaplast Kft. ügyvezető-tulajdonos és Tóth László, a kiskőrösi Agro Line Kft. ügyvezető-tulajdonosa kapta.

(Forrás: baon.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 12. 06., 14:00
Magyarország első kkv-fókuszú neobankjánál a számlanyitás és a számlavezetés ingyenes, a kimenő utalások díja pedig összegtől függetlenül 199 forint. A BinX felhasználók egymás közötti utalásai ingyenesek, csakúgy, mint a számlavezetés és – egyelőre – a prémium üzleti bankkártyák.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 12. 04., 12:30
epizód: 2024 / 23   |   hossz: 20:22
A PwC Magyarország által, a Publicis Groupe Hungary megrendelésére készült kutatás szerint a Black Friday a korábbi 1–2 napról mára hosszabb kampányidőszakká nőtte ki magát. A vásárlók jelentős részét ennek ellenére nem befolyásolja az akciókkal teli esemény, az emberek egyre jobban hajlanak a tervezett vásárlásra, ahelyett, hogy hirtelen ingerek hatására költenének. Horváth Rita, a Publicis Groupe Hungary Chief Media Officere részletesen bemutatja, hogy mennyire elégedettek a vásárlók a promóciókkal, mennyire népszerűek a körükben a külföldi webshopok vagy éppen maga az online vásárlás, és hogy milyen körülmények miatt maradhatnak távol az év végi akcióktól.
A nyugdíjpénztárak vagyona nem várt mértékben gyarapodott az idén – jelezte az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ), amely szerint az öngondoskodók korábban egyetlen esztendő harmadik negyedében sem tettek félre olyan magas összeget egészségügyi és nyugdíjcélra, mint 2024-ben. Dr. Kravalik Gábor, az ÖPOSZ főtitkára ebben az epizódban vezeti le a kedvező tendencia okait, azt, hogy milyen motivációs tényezők vezettek a remek eredményhez, valamint azt is, hogy milyen módon és melyik korosztály pénzügyi tudatosságát lehetne még növelni.
2024. 11. 06., 09:35
epizód: 2024 / 21   |   hossz: 28:39
Az I. Nyílt Magyar Sommelier Bajnokság „Best Young Sommelier” kategóriájának idei győztese, Novák Dávid örömmel kampányol a borfogyasztás mint kulináris élmény mellett, hiszen egy jól kiválasztott ital új dimenzióval gazdagítja az étkezést. Az ízek és aromák összjátékának ismeretéhez hatalmas elméleti tudás kell, de az igazi kihívás az, hogy ráérezzen a vendég személyes preferenciáira. A VIRTU Restaurant sommelier-je cukrász múltjából és külföldi tapasztalataiból merítve vált profivá, pedig még csak a húszas éveit tapossa. Ebben az epizódban e különleges szakma szépségeiről és a borfogyasztás szertartásáról is mesél.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS