Gödöllőn adta át a VOSZ a regionális Prima díjakat és a vállalkozói elismeréseket

2019. 12. 04., 09:30

Ünnepi gálán köszöntötte a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete az idei Prima díjasokat és azokat, akiknek a teljesítményét vállalkozói díjjal ismerték el.

Gödöllőn a Királyi Kastélyban rendezte meg november 29-én a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete a Prima gálát.

Regionális Prima Díj elismerésben részesült:

Magyar népművészet és közművelődés kategóriában:

Fricska Táncegyüttes

Magyar Zeneművészet kategóriában:

Pitti Katalin operaénekes

Magyar építészet kategóriában:

Szabó Levente Ybl- és Pro Architectura díjas építész

Magyar oktatás kategóriában: 

Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló

Magyar Tudomány kategóriában:

Szántó László, az AXIS BENTONIT Kft. ügyvezetője

Magyar Színház és filmművészet kategóriában:

Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető

2019-ben Regionális Év Vállalkozója Díjat adományozott a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete, a VOSZ elnökségi határozata alapján.

Orbán Gergely ügyvezető

Fiatal vállalkozó, aki a VOSZ életében főleg az agrárinformatika területén jelentős munkát végzett.

Székely Gabriella

Fő tevékenysége: szakorvosi járóbeteg-ellátás, továbbképzések, tudományos kutatások megjelenítése és azok átadása a háziorvosok és az alapellátásban dolgozó kollegák részére.

Friedrich Antal

Cégét 2000-ben alapította. Családi vállalkozását a Nagynéni éttermében kezdte. Azóta megszerzett minden képesítést, hogy szakmáját minél magasabb szinten végezze.

Szemerei Károly ügyvezető

Szemerei Károly vezetésével az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek, munkaeszközök értékesítésére.

Kaszab Annamária egyéni vállalkozó

Kaszab Annamária – a XV.kerületben – az LPG Stúdió vezetőjeként évek óta egy hazánkban ritka, francia szabadalomra épülő (LPG) a nyirokkeringésre ható kezelést végez.

Fodor Ilona és Fodor Krisztina

A szigetszentmiklósi Páratlan Cukrászda üzletvezető tulajdonosai.

Koós Jánosné egyéni vállalkozó

Koós Jánosné Kirády Marika 1965-óta kozmetikus a XV. kerületben. Közel 20 év szövetkezetben eltöltött év után, 1983-ban indította el saját vállalkozását.

Kovács Tamás

A Padlókirály Kft.-t 2013-ban alapította. 2016-tól a vállalkozás a Józsefvárosban működik.Hideg-meleg padló- és falburkolatokat, valamint műanyag nyílászárókat forgalmaznak és építenek be.

A VOSZ elnökségének döntése alapján öten elnyerték az ÉV VÁLLALKOZÓJA díjat, amelynek átadására december 6-án kerül sor a Magyar Vállalkozók Napja alkalmával a Művészetek Palotájában.

Gyenge Zsolt ügyvezető Fóti Kézműves Sörfőzde (Söripari Vállalkozás Kft.)

Kozik József,a Tori Családi Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője

Hubai Péterné, az Axis Betonit Kft. tulajdonosa

Mayer Gábor, a Mikrosport Kft. Mayer Toyota ügyvetető tulajdonosa

Rátkai Tamás, a BÁV Faktor Zrt. elnök-vezérigazgatója

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjban részesült:         

Kissné Kászon Gabriella 

Hosszú évek óta aktív résztvevője a kereskedelemnek, ismeri az ágazat szakmai és gazdasági problémáit, buktatóit. Napi szinten követi a szakképzést.

Fodor György

1968-ban kezdett birkózni a Vasas SC-ben, 1989 óta utánpótlás-nevelő edző, jelenleg a sportklub utánpótlás szakmai vezetője.

Bakai Kristóf ezredes

15 éve a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület elnöke, amely a főváros egyik vezető önkéntes katasztrófavédelmi csapata. 4 éve vezeti a Budapest Önkéntes Mentőszervezetet.

(Fotó: Diósi Imre)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS