Gödöllőn adta át a VOSZ a regionális Prima díjakat és a vállalkozói elismeréseket

2019. 12. 04., 09:30

Ünnepi gálán köszöntötte a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete az idei Prima díjasokat és azokat, akiknek a teljesítményét vállalkozói díjjal ismerték el.

Gödöllőn a Királyi Kastélyban rendezte meg november 29-én a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete a Prima gálát.

Regionális Prima Díj elismerésben részesült:

Magyar népművészet és közművelődés kategóriában:

Fricska Táncegyüttes

Magyar Zeneművészet kategóriában:

Pitti Katalin operaénekes

Magyar építészet kategóriában:

Szabó Levente Ybl- és Pro Architectura díjas építész

Magyar oktatás kategóriában: 

Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló

Magyar Tudomány kategóriában:

Szántó László, az AXIS BENTONIT Kft. ügyvezetője

Magyar Színház és filmművészet kategóriában:

Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető

2019-ben Regionális Év Vállalkozója Díjat adományozott a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete, a VOSZ elnökségi határozata alapján.

Orbán Gergely ügyvezető

Fiatal vállalkozó, aki a VOSZ életében főleg az agrárinformatika területén jelentős munkát végzett.

Székely Gabriella

Fő tevékenysége: szakorvosi járóbeteg-ellátás, továbbképzések, tudományos kutatások megjelenítése és azok átadása a háziorvosok és az alapellátásban dolgozó kollegák részére.

Friedrich Antal

Cégét 2000-ben alapította. Családi vállalkozását a Nagynéni éttermében kezdte. Azóta megszerzett minden képesítést, hogy szakmáját minél magasabb szinten végezze.

Szemerei Károly ügyvezető

Szemerei Károly vezetésével az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek, munkaeszközök értékesítésére.

Kaszab Annamária egyéni vállalkozó

Kaszab Annamária – a XV.kerületben – az LPG Stúdió vezetőjeként évek óta egy hazánkban ritka, francia szabadalomra épülő (LPG) a nyirokkeringésre ható kezelést végez.

Fodor Ilona és Fodor Krisztina

A szigetszentmiklósi Páratlan Cukrászda üzletvezető tulajdonosai.

Koós Jánosné egyéni vállalkozó

Koós Jánosné Kirády Marika 1965-óta kozmetikus a XV. kerületben. Közel 20 év szövetkezetben eltöltött év után, 1983-ban indította el saját vállalkozását.

Kovács Tamás

A Padlókirály Kft.-t 2013-ban alapította. 2016-tól a vállalkozás a Józsefvárosban működik.Hideg-meleg padló- és falburkolatokat, valamint műanyag nyílászárókat forgalmaznak és építenek be.

A VOSZ elnökségének döntése alapján öten elnyerték az ÉV VÁLLALKOZÓJA díjat, amelynek átadására december 6-án kerül sor a Magyar Vállalkozók Napja alkalmával a Művészetek Palotájában.

Gyenge Zsolt ügyvezető Fóti Kézműves Sörfőzde (Söripari Vállalkozás Kft.)

Kozik József,a Tori Családi Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője

Hubai Péterné, az Axis Betonit Kft. tulajdonosa

Mayer Gábor, a Mikrosport Kft. Mayer Toyota ügyvetető tulajdonosa

Rátkai Tamás, a BÁV Faktor Zrt. elnök-vezérigazgatója

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjban részesült:         

Kissné Kászon Gabriella 

Hosszú évek óta aktív résztvevője a kereskedelemnek, ismeri az ágazat szakmai és gazdasági problémáit, buktatóit. Napi szinten követi a szakképzést.

Fodor György

1968-ban kezdett birkózni a Vasas SC-ben, 1989 óta utánpótlás-nevelő edző, jelenleg a sportklub utánpótlás szakmai vezetője.

Bakai Kristóf ezredes

15 éve a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület elnöke, amely a főváros egyik vezető önkéntes katasztrófavédelmi csapata. 4 éve vezeti a Budapest Önkéntes Mentőszervezetet.

(Fotó: Diósi Imre)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-10-02 19:53:33
Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.
2022-09-30 19:22:00
A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség éves közgyűlésén az OAH vezetői megbeszéléseket folytattak az amerikai, az argentin, a bolgár, a finn, a horvát, a lengyel, a marokkói, a román, a szerb és a török hatóság képviselőivel.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  Rovathírek: GUSTO

Áprilisban és májusban olyan sok esőt esett, majd olyan agresszív lisztharmat támadta meg a szőlőt, amilyennel tisztességben megőszült borászok sem találkoztak még soha életükben arrafelé.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS