Gödöllőn adta át a VOSZ a regionális Prima díjakat és a vállalkozói elismeréseket

2019. 12. 04., 09:30

Ünnepi gálán köszöntötte a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete az idei Prima díjasokat és azokat, akiknek a teljesítményét vállalkozói díjjal ismerték el.

Gödöllőn a Királyi Kastélyban rendezte meg november 29-én a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete a Prima gálát.

Regionális Prima Díj elismerésben részesült:

Magyar népművészet és közművelődés kategóriában:

Fricska Táncegyüttes

Magyar Zeneművészet kategóriában:

Pitti Katalin operaénekes

Magyar építészet kategóriában:

Szabó Levente Ybl- és Pro Architectura díjas építész

Magyar oktatás kategóriában: 

Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló

Magyar Tudomány kategóriában:

Szántó László, az AXIS BENTONIT Kft. ügyvezetője

Magyar Színház és filmművészet kategóriában:

Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető

2019-ben Regionális Év Vállalkozója Díjat adományozott a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete, a VOSZ elnökségi határozata alapján.

Orbán Gergely ügyvezető

Fiatal vállalkozó, aki a VOSZ életében főleg az agrárinformatika területén jelentős munkát végzett.

Székely Gabriella

Fő tevékenysége: szakorvosi járóbeteg-ellátás, továbbképzések, tudományos kutatások megjelenítése és azok átadása a háziorvosok és az alapellátásban dolgozó kollegák részére.

Friedrich Antal

Cégét 2000-ben alapította. Családi vállalkozását a Nagynéni éttermében kezdte. Azóta megszerzett minden képesítést, hogy szakmáját minél magasabb szinten végezze.

Szemerei Károly ügyvezető

Szemerei Károly vezetésével az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek, munkaeszközök értékesítésére.

Kaszab Annamária egyéni vállalkozó

Kaszab Annamária – a XV.kerületben – az LPG Stúdió vezetőjeként évek óta egy hazánkban ritka, francia szabadalomra épülő (LPG) a nyirokkeringésre ható kezelést végez.

Fodor Ilona és Fodor Krisztina

A szigetszentmiklósi Páratlan Cukrászda üzletvezető tulajdonosai.

Koós Jánosné egyéni vállalkozó

Koós Jánosné Kirády Marika 1965-óta kozmetikus a XV. kerületben. Közel 20 év szövetkezetben eltöltött év után, 1983-ban indította el saját vállalkozását.

Kovács Tamás

A Padlókirály Kft.-t 2013-ban alapította. 2016-tól a vállalkozás a Józsefvárosban működik.Hideg-meleg padló- és falburkolatokat, valamint műanyag nyílászárókat forgalmaznak és építenek be.

A VOSZ elnökségének döntése alapján öten elnyerték az ÉV VÁLLALKOZÓJA díjat, amelynek átadására december 6-án kerül sor a Magyar Vállalkozók Napja alkalmával a Művészetek Palotájában.

Gyenge Zsolt ügyvezető Fóti Kézműves Sörfőzde (Söripari Vállalkozás Kft.)

Kozik József,a Tori Családi Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője

Hubai Péterné, az Axis Betonit Kft. tulajdonosa

Mayer Gábor, a Mikrosport Kft. Mayer Toyota ügyvetető tulajdonosa

Rátkai Tamás, a BÁV Faktor Zrt. elnök-vezérigazgatója

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjban részesült:         

Kissné Kászon Gabriella 

Hosszú évek óta aktív résztvevője a kereskedelemnek, ismeri az ágazat szakmai és gazdasági problémáit, buktatóit. Napi szinten követi a szakképzést.

Fodor György

1968-ban kezdett birkózni a Vasas SC-ben, 1989 óta utánpótlás-nevelő edző, jelenleg a sportklub utánpótlás szakmai vezetője.

Bakai Kristóf ezredes

15 éve a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület elnöke, amely a főváros egyik vezető önkéntes katasztrófavédelmi csapata. 4 éve vezeti a Budapest Önkéntes Mentőszervezetet.

(Fotó: Diósi Imre)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-02-22 18:10:00
A mezőgazdasági termelői árak 2023-ban 16 százalékkal csökkentek, ezen belül a növényi termékek ára 28 százalékkal elmaradt a megelőző évitől, az állatok és állati termékeké pedig 12 százalékkal nőtt. A ráfordítási árak 1,1 százalékos mérséklődéséhez főként a folyó termelőfelhasználás összetevőinek 2,5 százalékos csökkenése járult hozzá, míg a mezőgazdasági beruházások árszínvonala 10 százalékkal emelkedett – tájékoztatott a statisztikai hivatal.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS