Gödöllőn adta át a VOSZ a regionális Prima díjakat és a vállalkozói elismeréseket

2019. 12. 04., 09:30

Ünnepi gálán köszöntötte a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete az idei Prima díjasokat és azokat, akiknek a teljesítményét vállalkozói díjjal ismerték el.

Gödöllőn a Királyi Kastélyban rendezte meg november 29-én a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete a Prima gálát.

Regionális Prima Díj elismerésben részesült:

Magyar népművészet és közművelődés kategóriában:

Fricska Táncegyüttes

Magyar Zeneművészet kategóriában:

Pitti Katalin operaénekes

Magyar építészet kategóriában:

Szabó Levente Ybl- és Pro Architectura díjas építész

Magyar oktatás kategóriában: 

Szabó Sigfrid reflexológus, feltaláló

Magyar Tudomány kategóriában:

Szántó László, az AXIS BENTONIT Kft. ügyvezetője

Magyar Színház és filmművészet kategóriában:

Szente Vajk Jászai Mari-díjas színész, rendező, drámaíró, műsorvezető

2019-ben Regionális Év Vállalkozója Díjat adományozott a VOSZ Budapesti és Pest megyei Regionális Szervezete, a VOSZ elnökségi határozata alapján.

Orbán Gergely ügyvezető

Fiatal vállalkozó, aki a VOSZ életében főleg az agrárinformatika területén jelentős munkát végzett.

Székely Gabriella

Fő tevékenysége: szakorvosi járóbeteg-ellátás, továbbképzések, tudományos kutatások megjelenítése és azok átadása a háziorvosok és az alapellátásban dolgozó kollegák részére.

Friedrich Antal

Cégét 2000-ben alapította. Családi vállalkozását a Nagynéni éttermében kezdte. Azóta megszerzett minden képesítést, hogy szakmáját minél magasabb szinten végezze.

Szemerei Károly ügyvezető

Szemerei Károly vezetésével az Agrolánc Kft. 1990-ben alakult, mezőgazdasági és kommunális gépek, munkaeszközök értékesítésére.

Kaszab Annamária egyéni vállalkozó

Kaszab Annamária – a XV.kerületben – az LPG Stúdió vezetőjeként évek óta egy hazánkban ritka, francia szabadalomra épülő (LPG) a nyirokkeringésre ható kezelést végez.

Fodor Ilona és Fodor Krisztina

A szigetszentmiklósi Páratlan Cukrászda üzletvezető tulajdonosai.

Koós Jánosné egyéni vállalkozó

Koós Jánosné Kirády Marika 1965-óta kozmetikus a XV. kerületben. Közel 20 év szövetkezetben eltöltött év után, 1983-ban indította el saját vállalkozását.

Kovács Tamás

A Padlókirály Kft.-t 2013-ban alapította. 2016-tól a vállalkozás a Józsefvárosban működik.Hideg-meleg padló- és falburkolatokat, valamint műanyag nyílászárókat forgalmaznak és építenek be.

A VOSZ elnökségének döntése alapján öten elnyerték az ÉV VÁLLALKOZÓJA díjat, amelynek átadására december 6-án kerül sor a Magyar Vállalkozók Napja alkalmával a Művészetek Palotájában.

Gyenge Zsolt ügyvezető Fóti Kézműves Sörfőzde (Söripari Vállalkozás Kft.)

Kozik József,a Tori Családi Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. ügyvezetője

Hubai Péterné, az Axis Betonit Kft. tulajdonosa

Mayer Gábor, a Mikrosport Kft. Mayer Toyota ügyvetető tulajdonosa

Rátkai Tamás, a BÁV Faktor Zrt. elnök-vezérigazgatója

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díjban részesült:         

Kissné Kászon Gabriella 

Hosszú évek óta aktív résztvevője a kereskedelemnek, ismeri az ágazat szakmai és gazdasági problémáit, buktatóit. Napi szinten követi a szakképzést.

Fodor György

1968-ban kezdett birkózni a Vasas SC-ben, 1989 óta utánpótlás-nevelő edző, jelenleg a sportklub utánpótlás szakmai vezetője.

Bakai Kristóf ezredes

15 éve a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület elnöke, amely a főváros egyik vezető önkéntes katasztrófavédelmi csapata. 4 éve vezeti a Budapest Önkéntes Mentőszervezetet.

(Fotó: Diósi Imre)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-13 14:10:00
A gazdálkodók 81 százaléka számolt be arról, hogy a tartósan alacsony terményárak miatt kieső bevételek miatt az elmúlt egy év során volt olyan tervezett gépvásárlása, amit végül el kellett halasztania. Ebben a helyzetben tovább nőtt a gépi bérmunka jelentősége – derül ki az Agroinform.hu felméréséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS