Gálán köszöntötték a VOSZ Prima díjasait Somogy megyében

2019. 11. 26., 13:30

Tizenharmadik alkalommal szervezte meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének somogyi szervezete a megyei Prima Díj gáláját.

Szakály Sándor történész, Demeter György röplabdaedző és a Gyöngyfa Napközi Otthon képviselője vehette át a 2019-es Somogy Megyei Prima Díjat.

A különdíjat a Kapos Dynamic Sport és Szabadidő Egyesület érdemelte ki. A tizenharmadik alkalommal megszervezett gálának november 25-én a kaposvári Dorottya szálloda adott otthont.

A Prima Díj átadón Daxner Gábor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége megyei elnöke elmondta: rendkívül gazdag Somogy tehetséges emberekben, akiket nem is olyan nehéz felkutatni, hiszen itt élnek közöttünk.

A jelölteket és a gála közönségét Szita Károly kaposvári polgármester is köszöntötte: egy közösség értékrendjéről sokat elmond, hogy kiket állít maga elé példaként. Hangsúlyozta: a megyei Prima Díj az egyik olyan elismerés a városban, amelynél ez az értékrend egyértelműen megmutatja a lényegét.

(Fotó: sonline.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS