Díjakat adtak át a legjobb vállalkozóknak a VOSZ-gálán Tatabányán

2021. 10. 11., 20:15

Tatabányán a Tulipános Házban díjazta a megye gazdasági-, köz-, kulturális és sportéletének kiválóságait a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete.

Tatabányán a Tulipános Házban díjazta a megye gazdasági-, köz-, kulturális és sportéletének kiválóságait a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete – számolt be az eseményről a kemma.hu.

A Prima Gálaesten részt vett Szabó István, tatabányai kötődésű, Oscar-díjas filmrendező, és díszvendég volt Demján Sándorné Lídia asszony is, akinek 2018-ban elhunyt férje alapította a Prima Primissima díjat a VOSZ támogatásával 2003-ban. A gálát Pordán Zsigmond, a VOSZ megyei szervezetének elnöke nyitotta meg.

A voksok alapján a Príma Közönségdíjat a Tatabányai Bányász Öregtáncos Együttes érdemelte ki.

Prima Díjat Kókay Krisztina esztergomi textilművész, grafikus, dr. Békefi Dezső tatabányai gyermekgyógyász, Salamon Zoltán tatabányai atlétika edző, Bánhidy László esztergomi pedagógus, művészettörténész és Lattmann Béla dorogi jazz zenész vehetett át. Utóbbi a Demján Sándor különdíjat érdemelte ki. Az Art Limes Művészeti Folyóirat (Virág Jenő), az Orfeusz Társulat, Kakuk Tamás író-költő-művészeti író és Páll János építészmérnök munkásságát is elismerték, különböző különdíjakkal.

A gálaesten tíz olyan megyei vállalkozót is kiemeltek, akik a saját területükön elért kiemelkedő eredményeikért, példamutatásukért, közéleti tevékenységükért Szakmai Díjat kaptak a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől.

Az Év Vállalkozói Komárom-Esztergom megyében:

  • Oszuska Zoltán és Harmath Zoltán, a Transport-Beton Kft. tulajdonosai
  • Jurás József egyéni vállalkozó
  • Farkas Péter István, a WF Építőipari Kft. ügyvezetője
  • Békási Imre egyéni vállalkozó
  • Lovas Melinda egyéni vállalkozó
  • Pfluger Gábor, a CNC Centrum Kft. ügyvezető igazgatója
  • Mázi Gábor, a Sáfár Bt. ügyvezető igazgatója
  • Turay István, a Centrum Klíma Kft. ügyvezetője
  • Berdán Sándor, a Sós-Berdán Kft. ügyvezetője
  • Aszódi György, az ASZÓDIVILL Kft. ügyvezető igazgatója

Az Országos Vállalkozók Napján, december 3-án négy megyei vállalkozót is elismernek Budapesten, a Müpában. Őket is köszöntötték: Magyar Miklóst, a Pikante-Gasztro Kft. ügyvezető igazgatójáz, Radvánszki Gyöngyvér egyéni vállalkozót, Szücs Jánost, a TRIVEX Kft. ügyvezető igazgatóját és Bán Jánost, az Octoplus 97 Kft. ügyvezető igazgatóját.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-28 17:10:00
Lezárult a NAV KÖFOP-1.0.0-VEKOP-15-2016-00035 számú, „Adóügyi igazgatási eljárások egyszerűsítése, adminisztratív terhek csökkentése” elnevezésű kiemelt projektje, amelyben a hivatal 2018. és 2023. között több ütemben, összesen 9,331 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatással és 5,317 milliárd forint saját forrással fejlesztette elektronikus szolgáltatásait.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS