Díjakat adtak át a legjobb vállalkozóknak a VOSZ-gálán Tatabányán

2021. 10. 11., 20:15

Tatabányán a Tulipános Házban díjazta a megye gazdasági-, köz-, kulturális és sportéletének kiválóságait a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete.

Tatabányán a Tulipános Házban díjazta a megye gazdasági-, köz-, kulturális és sportéletének kiválóságait a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Komárom-Esztergom Megyei Szervezete – számolt be az eseményről a kemma.hu.

A Prima Gálaesten részt vett Szabó István, tatabányai kötődésű, Oscar-díjas filmrendező, és díszvendég volt Demján Sándorné Lídia asszony is, akinek 2018-ban elhunyt férje alapította a Prima Primissima díjat a VOSZ támogatásával 2003-ban. A gálát Pordán Zsigmond, a VOSZ megyei szervezetének elnöke nyitotta meg.

A voksok alapján a Príma Közönségdíjat a Tatabányai Bányász Öregtáncos Együttes érdemelte ki.

Prima Díjat Kókay Krisztina esztergomi textilművész, grafikus, dr. Békefi Dezső tatabányai gyermekgyógyász, Salamon Zoltán tatabányai atlétika edző, Bánhidy László esztergomi pedagógus, művészettörténész és Lattmann Béla dorogi jazz zenész vehetett át. Utóbbi a Demján Sándor különdíjat érdemelte ki. Az Art Limes Művészeti Folyóirat (Virág Jenő), az Orfeusz Társulat, Kakuk Tamás író-költő-művészeti író és Páll János építészmérnök munkásságát is elismerték, különböző különdíjakkal.

A gálaesten tíz olyan megyei vállalkozót is kiemeltek, akik a saját területükön elért kiemelkedő eredményeikért, példamutatásukért, közéleti tevékenységükért Szakmai Díjat kaptak a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől.

Az Év Vállalkozói Komárom-Esztergom megyében:

  • Oszuska Zoltán és Harmath Zoltán, a Transport-Beton Kft. tulajdonosai
  • Jurás József egyéni vállalkozó
  • Farkas Péter István, a WF Építőipari Kft. ügyvezetője
  • Békási Imre egyéni vállalkozó
  • Lovas Melinda egyéni vállalkozó
  • Pfluger Gábor, a CNC Centrum Kft. ügyvezető igazgatója
  • Mázi Gábor, a Sáfár Bt. ügyvezető igazgatója
  • Turay István, a Centrum Klíma Kft. ügyvezetője
  • Berdán Sándor, a Sós-Berdán Kft. ügyvezetője
  • Aszódi György, az ASZÓDIVILL Kft. ügyvezető igazgatója

Az Országos Vállalkozók Napján, december 3-án négy megyei vállalkozót is elismernek Budapesten, a Müpában. Őket is köszöntötték: Magyar Miklóst, a Pikante-Gasztro Kft. ügyvezető igazgatójáz, Radvánszki Gyöngyvér egyéni vállalkozót, Szücs Jánost, a TRIVEX Kft. ügyvezető igazgatóját és Bán Jánost, az Octoplus 97 Kft. ügyvezető igazgatóját.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-27 07:30:05
Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.
2024-05-25 16:44:25
13 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásra pályázhatnak a vendéglátóhelyek, elsőként az egész évben nyitva tartó, vidéki éttermeknek nyílik meg a lehetőség május 27-től.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS