Az önismeretre és önértékelésre fókuszáltak a VOSZ Páholyban

Az önismeretre és önértékelésre fókuszáltak a VOSZ Páholyban
2024. 05. 28., 20:10

Limpár Imre szakpszichológust látták vendégül a VOSZ Páholy májusi pódiumbeszélgetésén.

Önismeret, önbecsülés, önbizalom, önértékelés. Siker, sikeresség, vezetői siker, transzgenerációs téglák. Ilyen és ehhez hasonló témákat feszegettek Limpár Imre szakpszichológussal, a „Siker tervezhető” című könyv szerzőjével a VOSZ Heves vármegyei szervezetének eseményén.

A 21. század legfontosabb kompetenciája, amivel felvehetjük a versenyt a mesterséges intelligenciával és versenyképesek lehetünk a következő generáció nevelésében, az az önismeret és a megfelelő önbizalom – hangsúlyozta Limpár Imre.

Az egri Hotel Villa Völgyben megrendezett pódiumbeszélgetés után is sok tanáccsal szolgált a vállalkozóknak a szakember.

A VOSZ Páholy korábbi előadásai is elérhetőek online a VOSZ YouTube csatornáján:

Ha tetszett bármelyik eseményünk, örömmel vesszük, ha like és komment formájában visszajelzi, ezzel támogatja és nagyban segíti a munkánkat. Ugyanitt várjuk kérdéseit, valamint téma- és vendégjavaslatait is.

vosz.hu/naptar oldalon tájékozódhat a VOSZ országos és vármegyei rendezvényeiről. Csatlakozzon és legyen részese az ország legnagyobb önkéntes és független vállalkozói szövetségének!

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 24., 09:37
Az árukézbesítő óriás radikális lépése fenntarthatósági szempontból kétszeres előnnyel jár, hiszen egyrészt a nem lebomló, műanyag légpárnák felhasználását 95 százalékkal csökkentette, másrészt olyan papír töltőanyaggal helyettesítette őket, ami egyszerre újrahasznosított és újrafelhasználható.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS