Átadták a VOSZ Prima Díjait Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Átadták a VOSZ Prima Díjait Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
2021. 11. 20., 08:58

Tizenötödik alkalommal rendezték meg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a VOSZ megyei Prima-díjkiosztó gáláját november 19-én, az ünnepségnek Nyíregyházán a megyeháza díszterme adott otthont.

A vendégeket Czomba Csaba, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) társelnöke, a szervezet megyei elnöke köszöntötte – írja a szon.hu.

„Tizenöt év alatt százötven jelöltet állítottunk, az idei díjazottakkal együtt negyvenöt Prima Díjat, kilenc különdíjat és hat közönségdíjat adtunk, adunk át. Milyen gazdag merítés, mennyi tehetséges, kiváló ember alkot, teremt és mutatja meg magát hazánknak e tehetségekben, szellemi óriásokban mindig is bővelkedő vidékén – mondta Czomba Csaba.

A megyei Prima Díjat idén dr. Szerafin László orvos-hematológus, Vajda Tamás úszóedző és a Bürkös zenekar tagjai vehették át.

A pénteki ünnepségen az év megyei vállalkozóit, vállalkozásait is díjazták.

Év Vállalkozója díj: Varga István, a Vagép Zrt. igazgatója és Krivács András, a Fenyves Szálloda és Konferencia Központ tulajdonosa, szállodaigazgatója (ők a VOSZ fővárosi rendezvényén veszik majd át a kitüntetésüket);

Év Megyei Vállalkozója díj: az Év Felnőttképzési Vállalkozása a Vivifier Kft., ügyvezető: Gagna Csaba; az Év Papíripari Vállalkozása az Assist-Trend Kelet Kft., ügyvezető: Takács Sándor; az Év Motorkereskedője a Szász Motor Kft., ügyvezető: Szász Károly; az Év Gyógyszeralapanyag-gyártó Vállalkozása a Bogdány Petrol Kft., ügyvezetői: Klincsik Attila és Pákáné Kas Eleonóra; az Év Kereskedelmi Vállalkozása az Oto-Tex Kft., ügyvezetői: Hajzer Károlyné és Orosz József; az Év Építőipari Vállalkozása a Kálló Földgép Kft., ügyvezető: Vass Mihály; Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért díj: Kedvesház Gyerekekért SOS 90′ Alapítvány, vezető: Kemecsei György.

(Fotó: szon.hu)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-04 15:17:17
Az MNB értesítette a K&H Biztosító Zrt.-t Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítási pályázata pozitív elbírálásáról. Az új konstrukció forgalmazása így akár azonnal indulhat. Ezzel már 12 minősített fogyasztóbarát otthonbiztosítás érhető el a piacon.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS