Átadták a Győr-Moson-Sopron megyei Prima Díjakat

2021. 11. 14., 18:30

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a győri zsinagógában tartotta díjátadó gáláját november 12-én.

Magyar tudomány kategóriában dr. Pintér Józsefet, a Szent István Egyetem nyugalmazott docensét, magyar oktatás és köznevelés kategóriában Jármy-Takács Juditot, a győri Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium magyar–történelem szakos tanárát, magyar sport kategóriában Kopasz Bálintot, olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozót, a kiemelkedő társadalmi szerepvállalásért kategóriában pedig Németh Tibort, a Kazinczy Ferenc Gimnázium igazgatóját díjazták – írja a kisalfold.hu.

A Prima Gálán adták át a Győr-Moson-Sopron Megye Év Vállalkozója díjat is, amelyet idén Hospely József, a Tornácos Kft. ügyvezetője és Széles Zoltán, a Széles Húsüzlet Kft. ügyvezetője vehetett át.

December elején a budapesti Prima Primissima Gálán osztják ki az Országos Év Vállalkozója díjakat, ezeket a megyéből idén Lehrmann József, a WKW Hungaria Kft. ügyvezető igazgatója és Polgár Zsolt, a gönyűi Euro-Clear Kft. ügyvezetője veheti majd át – őket a megyei Prima Gálán is köszöntötték oklevéllel.

A képen dr. Jósvai János, aki dr. Pintér József, a Széchenyi István Egyetem nyugalmazott docense nevében vette át a díjat, Jármy-Takács Judit, a győri Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium tanára, Kopasz Bálint olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakozó és Németh Tibor, a Kazinczy Ferenc Gimnázium igazgatója.

(Fotó: Csapó Balázs)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS