Átadták a 2023-as vasi Prima díjakat

Átadták a 2023-as vasi Prima díjakat
2023. 11. 26., 10:10

A VOSZ Vas vármegyei Prima gáláján a tíz kategóriagyőztes közül hárman kapták meg a díjat: dr. Kovács Antal, Horváth Barnabásné és Tölgyesi Ernőné.

Szárnyas János, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vasi elnöke szombaton a szombathelyi Weöres Sándor Színházban megrendezett ünnepségen nyitó beszédében kiemelte: „a vármegye kiválóságait ünnepeljük ezen a gálán – amely a sorban a 18. – nem jöhetett volna létre összefogás nélkül” – írja a vaol.hu.

2023. év Vármegyei Vállalkozója díjat kapott:

Baranyai András (Fabrika 2000+ Kft.), Komáromi Angéla (Laguna Lakástextil Kft.), Virágh József (Akmé Kft.), ifj. Kuntner István (Campbell Marson Hungary Kft.), Szélessy Zoltán (Szélessy Zoltán E. V.).

Színpadra hívták Mercs Pétert (Kámon-Hús Kft.), aki 2023. Év Vállalkozójaként az országos díjkiosztón veheti át az elismerést december 1-jén, a Magyar Vállalkozók Napján Budapesten.

A Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj nyertese dr. Takács Gyula plébános, Pohánka Edit animátor és Nagy Ferenc Gábor ügyvezető (NFG Sport Klub Alapítvány) lett.

Kihirdették a 2023-as vasi Prima díj nyerteseit:

Magyar tudomány kategóriában dr. Kovács Antal,

Magyar oktatás és köznevelés kategóriában Horváth Barnabásné,

Magyar építészet kategóriában Tölgyesi Ernőné.

Közönségdíjas Horváth Győző és dr. Pesovár Ernő lett, az Ifjúsági Különdíjat Hóbor Zalán nyerte.

(Fotó: Szendi Péter)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-22 12:30:59
Ahhoz, hogy a nyári sörünk igazán frissítő legyen, a komló adta aromák elengedhetetlenek. Ez a növény azonban nem csak a kedvenc alkoholos italunk fűszere – ennél sokkal izgalmasabb.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS