A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba

A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba
2023. 09. 21., 12:51

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége delegációt szervez az őszi Kantoni import-export vásárra. A világ legnagyobb vásárát idén már 134. alkalommal rendezik meg 35 000 kiállító részvételével, akik 74 000 standon, 1,55 millió négyzetméternyi területen állítják ki termékeiket 2023. október 15. és november 4. között a Guangzhou Kantoni Vásárkomplexumában.

A sok kiállító miatt három egymást követő időintervallumban más- más ágazatok kiállítói mutatják be termékeiket, újdonságaikat az alábbiak szerint:

Október 15-19. – háztartási elektromos készülékek, szórakoztató elektronika, informatikai termékek, elektronikai és elektromos termékek, világítóberendezések, új energiaforrások, új anyagok és vegyi termékek, hardverek, szerszámok, megmunkáló gépek és berendezések, gépek és mechanikai alkatrészek, ipari automatizálás és intelligens gyártás, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, új energiájú járművek, intelligens mobilitás, motorkerékpárok, kerékpárok, járműalkatrészek, egyéb járművek.

Október 23-27. – építő- és dekorációs anyagok, szaniter- és fürdőszobai felszerelések, bútorok, konyhai és asztali edények, napi használatú kerámiák, háztartási cikkek, órák, órák és optikai eszközök, ajándékok és prémiumok, fesztiváltermékek, lakásdekorációk, műkerámiák, üvegtárgyak, kertészeti termékek.

Október 31.-november 4. – kozmetikai termékek, fürdőszobai termékek, gyógyszerek, egészségügyi termékek és orvosi eszközök, házi kedvencek ellátásához szükséges termékek, kismama- és babatermékek, játékok, gyermekruházat, férfi- és női ruházat, sportruházat, szőrme, bőr, ruházati kiegészítők, lakástextíliák, textil alapanyagok, szövetek, szőnyegek, kárpitok, cipők, irodaszerek, táskák és bőröndök, sport- és turisztikai szabadidős termékek, élelmiszer.

A vásár egyénileg is látogatható, de a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is szervez delegációt önköltséges alapon a kínai nagykövetség támogatásával. A vásár helyszínén az alábbi VIP szolgáltatások állnak a delegáció tagjainak a rendelkezésére:

VIP társalgó ingyenes üzleti szolgáltatásokkal (ingyenes wifi, kávé, harapnivaló, fax és telefon) a vásár területén.

Buyer Badge csoportos szolgáltatás a vásár területén.

Az érdeklődő részvételi szándékukat a varga.julia@vosz.hu e-mail címen jelezhetik. Esetleges kérdéseikre a +36306451269-es telefonszámon kapnak választ.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS