A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba

A VOSZ küldöttséget szervez a világ legnagyobb vásárára Kantonba
2023. 09. 21., 12:51

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége delegációt szervez az őszi Kantoni import-export vásárra. A világ legnagyobb vásárát idén már 134. alkalommal rendezik meg 35 000 kiállító részvételével, akik 74 000 standon, 1,55 millió négyzetméternyi területen állítják ki termékeiket 2023. október 15. és november 4. között a Guangzhou Kantoni Vásárkomplexumában.

A sok kiállító miatt három egymást követő időintervallumban más- más ágazatok kiállítói mutatják be termékeiket, újdonságaikat az alábbiak szerint:

Október 15-19. – háztartási elektromos készülékek, szórakoztató elektronika, informatikai termékek, elektronikai és elektromos termékek, világítóberendezések, új energiaforrások, új anyagok és vegyi termékek, hardverek, szerszámok, megmunkáló gépek és berendezések, gépek és mechanikai alkatrészek, ipari automatizálás és intelligens gyártás, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, új energiájú járművek, intelligens mobilitás, motorkerékpárok, kerékpárok, járműalkatrészek, egyéb járművek.

Október 23-27. – építő- és dekorációs anyagok, szaniter- és fürdőszobai felszerelések, bútorok, konyhai és asztali edények, napi használatú kerámiák, háztartási cikkek, órák, órák és optikai eszközök, ajándékok és prémiumok, fesztiváltermékek, lakásdekorációk, műkerámiák, üvegtárgyak, kertészeti termékek.

Október 31.-november 4. – kozmetikai termékek, fürdőszobai termékek, gyógyszerek, egészségügyi termékek és orvosi eszközök, házi kedvencek ellátásához szükséges termékek, kismama- és babatermékek, játékok, gyermekruházat, férfi- és női ruházat, sportruházat, szőrme, bőr, ruházati kiegészítők, lakástextíliák, textil alapanyagok, szövetek, szőnyegek, kárpitok, cipők, irodaszerek, táskák és bőröndök, sport- és turisztikai szabadidős termékek, élelmiszer.

A vásár egyénileg is látogatható, de a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége is szervez delegációt önköltséges alapon a kínai nagykövetség támogatásával. A vásár helyszínén az alábbi VIP szolgáltatások állnak a delegáció tagjainak a rendelkezésére:

VIP társalgó ingyenes üzleti szolgáltatásokkal (ingyenes wifi, kávé, harapnivaló, fax és telefon) a vásár területén.

Buyer Badge csoportos szolgáltatás a vásár területén.

Az érdeklődő részvételi szándékukat a varga.julia@vosz.hu e-mail címen jelezhetik. Esetleges kérdéseikre a +36306451269-es telefonszámon kapnak választ.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-06-12 21:10:35
Csak a személyre szabott és élményalapú munkahelyek képesek hosszú távon megtartani az értékes munkaerőt – hangzott el a FIVOSZ hétfői HR-konferenciáján, ahol panelbeszélgetésen keresték a választ arra, hogy milyen az ideális munkahely 2024-ben.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS