A legjobbakat jutalmazták a Vas megyei Prima Gálán

A legjobbakat jutalmazták a Vas megyei Prima Gálán
2022. 11. 07., 16:43

Szauer Ágoston, Gáspár Péter és dr. Gyurácz József kapta a VOSZ Vas megyei szervezete által odaítélt Prima díjat. A gálán átadták a Megye Vállalkozója elismerést is.

A 17. Vas Megyei Prima Gálát a szombathelyi Weöres Sándor Színházban rendezte meg a VOSZ Vas Megyei Szervezete november 4-én.

Tombol az infláció, az energiaválság, háborús helyzet van, így még nagyobb a szükség az összefogásra – mondta beszédében Szárnyas János, a VOSZ vasi szervezetének elnöke.

Hárman kapták meg a 2022. év Megyei Vállalkozója díjat: Bognár Zoltán építészmérnök (a díjat fia, Bognár Balázs vette át), Kovács András kertészmérnök és Mercs Péter élelmiszeripari mérnök.

A 2022. év Megyei Környezetvédelmi Vállalkozója Lenkei-Faragó Gyula mérnök, a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat Csollányné Horváth Krisztina, a Fekete István Állatvédő egyesület vezetője kapta. A VOSZ országos Év Vállalkozója díj nyertese Horváth László ügyvezető, akit a gálán köszöntöttek, a díjat majd Budapesten veheti át.

Átadták a VOSZ által odaítélt Prima díjat, amelyet idén Szauer Ágoston pedagógus, költő, amatőr csillagász, Gáspár Péter okleveles építőmérnök és dr. Gyurácz József ornitológus érdemelt ki. A Prima Közönségdíjat Varsányi Áron vezetőedző vehette át.

(Fotó: Szendi Péter)

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-10-03 09:09:44
Több nagybank csökkentette az elmúlt hetekben a kamatait, így a lakáshiteleknél egyre több ajánlatot találhatunk 10 százalék alatti kamattal, de van már 8 százaléknál kisebb is. A folytatás azonban göröngyösebbé is válhat – derül ki a Bank360.hu elemzéséből.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Nem drága a csapatépítés, ha a dolgozók napi béréhez viszonyítjuk, de nem az étel, az ital és maga az esemény a fontos, hanem az, hogy mit hozunk ki a résztvevőkből. A látens távozóktól az elkerülhető fluktuáción át a jutalmazás-elismerés egyensúlyáig – íme, a recept ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljen dolgozó és munkáltató. A következetes, tervszerű vállalati fejlődéshez vezető útról Kalmár Pétert, az [eureka] Consulting & Games alapító-vezérigazgatóját kérdeztük.
Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS