16. alkalommal adták át a VOSZ Baranya Vármegyei Prima Díjait

16. alkalommal adták át a VOSZ Baranya Vármegyei Prima Díjait
2023. 10. 10., 20:41

A Baranya Vármegyei Prima Díjakat és az Év Vállalkozója elismeréseket ezúttal is a pécsi Horvát Színházban adták át.

Az október 6-án rendezett 16. gálán köszöntőt mondott Horváth László, a VOSZ Baranya vármegyei elnöke, Eppel János, a VOSZ elnöke, valamint Őri László, a Baranya Vármegyei Közgyűlés elnöke is.Eppel János többek között arról beszélt, hogy fontos a vállalkozások számára megadni a lehető legtöbb segítséget, és Baranya vármegyében is várják a csatlakozni kívánókat.

Baranya Vármegyei Prima Díjasok 2023-ban:

Magyar Oktatás és Köznevelés – Nemerey Péter, a Mandulafa Waldorf Óvoda Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola alapítója, helyettes intézményvezetője.

Magyar TudományProf. Dr. Medvegy Gabriella egyetemi tanár, 2018 óra a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának dékánja.

Magyar Népművészet és KözművelődésRosta Endre, busóálarc-busómaszk készítő népi iparművész. 

Az Országos Év Vállalkozója díjat idén Kisgéczi László, a pécsi LÉTA-KER Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető-tulajdonosa érdemelte ki.

Baranya Vármegye Év Vállalkozói:

Csóka Csaba István, a Corvus-Med Kft. tulajdonos-ügyvezetője és Pidl István, a PI-ER Technical Kft. résztulajdonos, ügyvezetője lett.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.
2024. 03. 04., 13:25
epizód: 2024 / 5   |   hossz: 25:08
A home office elterjedésével és a munkához való viszonyunk változásával átalakult a hozzáállásunk az öltözködéshez, pedig a „business look” törvényei állandók, ahogy a kapcsolatépítésben betöltött szerepe is. Frank Patrícia stylist, stílus- és színtanácsadó szerint bár a formális öltözködés megőrizte a jelentőségét jó néhány – például pénzügyi és jogi – területen, a kreatívabb üzletágakban mostanra inkább egyfajta laza elegancia érvényesül. Ebben az esetben sem mindegy viszont, hogy milyen hatást váltunk ki a potenciális partnerünkből vagy munkáltatónkból a kritikusan fontos első hét másodpercben. Nagy üzletek és karrierek torpanhatnak meg, egyébként jól betartható, csak éppen nem túl közismert megjelenési szabályok figyelmen kívül hagyása miatt. Te ne kövesd el ugyanezt a hibát – Frank Patrícia itt segít!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS