Március 16-ig lehet pályázni az I3 Capacity Building felhívására

2023. 03. 07., 20:09

2023. március 16. 17:00 óráig (közép-európai idő szerint) van lehetőség az Interregionális Innovációs Beruházási Eszköz (I3) Strand 2b – Capacity Building felhívására pályázatot benyújtani.

Az interregionális innovációs beruházási kezdeményezés (I3) célja, hogy támogassa az interregionális innovációs projekteket a kereskedelmi hasznosítás és a méretnövelés fázisában, eszközöket biztosítva a szabályozási és egyéb akadályok leküzdéséhez, illetve projektjeik beruházási szintre történő emeléséhez.

A Strand 2b felhívás célkitűzése, hogy új megközelítéseket teszteljen a kevésbé fejlett régiók regionális innovációs ökoszisztémáinak uniós értékláncokba történő bekapcsolódási és együttműködési képességének növelése érdekében. A konstrukció további célja a regionális innovációs ökoszisztémák szereplői innovációs potenciáljának támogatása, valamint ezen szereplők részvételének elősegítése az I3 Strand 1, illetve 2a területén meghirdetett pályázatokon.

A részletes pályázati felhívás ide kattintva érhető el, további információk pedig ezen a linken érhetőek el.

A pályázat benyújtásához támogató nyilatkozat kiállítására van szükség, amelyet az NKFI Hivatal S3 Projektirodájától szükséges kérvényeznie a pályázónak az alábbi e-mail címen: s3magyarorszag@nkfih.gov.hu. A támogató nyilatkozat mintája itt érhető el.

NKFIH

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-05-17 13:10:00
„A Kúria talán legfontosabb lépése annak rögzítése volt, hogy a bíróságnak nem elég konkrétumok nélkül, általánosságban megfogalmazott okokból mérsékelni a perköltséget, mert ez sérti a felek tisztességes eljáráshoz fűződő jogát.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS