Django az árokban is kiszagolt 2 ezer doboz cigit

2022. 11. 13., 17:17

Kétezer doboz, 4 millió forint értékű cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök az M1-es autópályán.

A NAV munkatársai az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán akarták ellenőrizni azt az autóst, aki a hatósági jelzést figyelmen kívül hagyva, a nagy forgalomban a kocsik között cikázva elhajtott.

A sofőrt a pénzügyőrök követték, és végül sikerült biztonságosan kiterelni és átvizsgálni. Az ellenőrzéskor a kocsi már üres volt, de Django, a cigaretta- és kábítószerkereső kutya jelzést adott, ezért visszamentek odáig az úton, ahol a csempész elmenekült.

A megérzés bejött, az autópálya melletti vízelvezető árokban megtalálták a bőröndökbe csomagolt cigarettát, amit az elkövető menekülés közben kidobált.

A kétezer doboz, négymillió forint értékű cigarettát munkatársaink lefoglalták és eljárást indítottak.

(Fotó: NAV Facebook oldala)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-29 18:16:14
Köszönet illeti a fajtaklubok tagjait, a galambtartókat és a tenyésztőket, hogy óvják a csodát, megőrzik a génállományt, a biológiai sokféleséget és továbbadják az utókornak az állatok szeretetét, a galambász hagyományokat – jelentette ki Nagy István agrárminiszter.
2023-01-29 12:16:15
Európa egyik vezető divatkereső platformjának friss felmérése szerint tavaly bár a magas infláció, a geopolitikai kihívások, az energiaválság és a makrogazdasági eredmények romlása jelentős hatással volt a fogyasztói magatartásra, mégis a forgalom élénkülése volt a jellemző tendencia az ágazatban.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS