Tanuljunk együtt!

Itt találod az összes cikket a „Tanuljunk együtt!” témában!

A hűtési technológiáról tart szakmai programot az Agrárkamara

A hűtési technológiáról tart szakmai programot az Agrárkamara

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága a „TANULJUNK EGYÜTT!” című programsorozat keretében ingyenes szakmai eseményt rendez. Az iparág szereplői megismerhetik, hogyan javítható a termékek minősége a vákuumtechnika segítségével.
2019. 09. 02., 15:30
Megtanítják, hogyan kell párizsit, hurkát, májast készíteni

Ősszel folytatódik a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Élelmiszeripari Igazgatósága szervezésében a „TANULJUNK EGYÜTT!” programsorozat, újabb húsipari témákkal. Ezúttal a vörösáru-gyártás (párizsi), valamint a töltelékáru-gyártással (hurka, májas) ismerkedhetnek meg a résztvevők.

  Rovathírek: GUSTO

A Dining Guide ismét díjazta Magyarország legjobb éttermeit és séfjeit. Május 16-án este a Várkert Bazárban tudhattuk meg az idei TOP 10+2 étterem listáját. Íme.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS