Három alelnökkel vezeti a MUISZ-t Molnár Judit

2019. 01. 15., 11:01

Megalakult a MUISZ új elnöksége, Molnár Judit három alelnökkel vezeti a szövetséget.

A megválasztott új elnök, Molnár Judit, az OTP Travel ügyvezetője három alelnökkel vezeti a Magyar Utazási Irodák Szövetségét – írja a turizmus.com.

Az általános alelnök Erdei Bálint, a MUISZ volt elnöke, a Cityrama Utazási Iroda egyik ügyvezetője. A kiutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök, Békefi Veronika, a N-U-R Neckermann Utazási Iroda ügyvezetője. A beutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök Drégely Ágnes, a Tour East Tour Utazási Iroda ügyvezetője.

Idén az egyik legfontosabb feladat lesz a kizárólag B2B be- vagy kiutaztatással foglalkozó vállalkozások regisztrációkötelessé tétele.

A MUISZ javaslatokat tesz majd a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett Kiemelt Partner rendszerrel kapcsolatban. Fontosnak tartják az országspecialistákkal történő szoros együttműködést.

Az első MUISZ-vacsorára február közepén kerülhet sor, amelyen átadják a MUISZ-díjakat, valamint ismertetik az 2019-es munkatervet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-05 16:13:00
A háborúban álló szomszédos ország egyik automatizálással foglalkozó vállalata saját fejlesztésű megoldást kínál a termőföldek aknamentesítésére. Sok korábbi hadszínteret újra gazdálkodásra alkalmassá tehetnek a robottraktorok.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS