Három alelnökkel vezeti a MUISZ-t Molnár Judit

2019. 01. 15., 11:01

Megalakult a MUISZ új elnöksége, Molnár Judit három alelnökkel vezeti a szövetséget.

A megválasztott új elnök, Molnár Judit, az OTP Travel ügyvezetője három alelnökkel vezeti a Magyar Utazási Irodák Szövetségét – írja a turizmus.com.

Az általános alelnök Erdei Bálint, a MUISZ volt elnöke, a Cityrama Utazási Iroda egyik ügyvezetője. A kiutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök, Békefi Veronika, a N-U-R Neckermann Utazási Iroda ügyvezetője. A beutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök Drégely Ágnes, a Tour East Tour Utazási Iroda ügyvezetője.

Idén az egyik legfontosabb feladat lesz a kizárólag B2B be- vagy kiutaztatással foglalkozó vállalkozások regisztrációkötelessé tétele.

A MUISZ javaslatokat tesz majd a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett Kiemelt Partner rendszerrel kapcsolatban. Fontosnak tartják az országspecialistákkal történő szoros együttműködést.

Az első MUISZ-vacsorára február közepén kerülhet sor, amelyen átadják a MUISZ-díjakat, valamint ismertetik az 2019-es munkatervet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS