Három alelnökkel vezeti a MUISZ-t Molnár Judit

2019. 01. 15., 11:01

Megalakult a MUISZ új elnöksége, Molnár Judit három alelnökkel vezeti a szövetséget.

A megválasztott új elnök, Molnár Judit, az OTP Travel ügyvezetője három alelnökkel vezeti a Magyar Utazási Irodák Szövetségét – írja a turizmus.com.

Az általános alelnök Erdei Bálint, a MUISZ volt elnöke, a Cityrama Utazási Iroda egyik ügyvezetője. A kiutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök, Békefi Veronika, a N-U-R Neckermann Utazási Iroda ügyvezetője. A beutaztatásban több éves tapasztalattal rendelkező alelnök Drégely Ágnes, a Tour East Tour Utazási Iroda ügyvezetője.

Idén az egyik legfontosabb feladat lesz a kizárólag B2B be- vagy kiutaztatással foglalkozó vállalkozások regisztrációkötelessé tétele.

A MUISZ javaslatokat tesz majd a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett Kiemelt Partner rendszerrel kapcsolatban. Fontosnak tartják az országspecialistákkal történő szoros együttműködést.

Az első MUISZ-vacsorára február közepén kerülhet sor, amelyen átadják a MUISZ-díjakat, valamint ismertetik az 2019-es munkatervet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS