Münchenben monitorozták a piacot a Market mérnökei

2019. 01. 29., 12:30

Hol tart a nemzetközi építőipar élvonala? Milyen innovációk és ötletek hasznosíthatók idehaza? Ezekre a kérdésekre is választ kaphattak a Market Építő Zrt. szakemberei a müncheni BAU kiállításon.

A 2017-es kiállításhoz hasonlóan a Market Építő Zrt. idén is több, mint száz mérnökét delegálta a szakma legnagyobb és legfontosabb nemzetközi eseményére, a BAU építőipari expóra, hogy megismerjék a legújabb stílusokat és technológiákat – írja a Magyar Építők.

A magyar magasépítő cég szerint a BAU 2019 tükrözte az építőipar egész Európára jellemző növekedését.

Mintegy 200 ezer négyzetméteren, 18 csarnokban, teltházzal mutatták be az újépítésű és használt létesítményekhez ajánlott, innovatív megoldásokat, anyagokat és rendszereket. 45 ország 2 250 kiállítója, köztük 5 magyar vállalkozás várta a világ 150 országából érkező, 250 ezer látogatót. 

A kiállítás központi kérdése a jövő épülete, azon belül is a digitális megoldások voltak 

A Market első kézből nyer információt az innovációról. A cég kiemelten fontosnak tartja munkatársai folyamatos képzését és az iparág változásainak nyomon követését.

„Az ingatlanpiac egyre érettebb arcát mutatja, egyre több jövőbe mutató ötlet érzékelhető, ezek megismerésére és alkalmazására törekszünk – mondta Scheer Sándor, a Market vezérigazgatója.

A kivitelezési technikákba új színt vihet a jövőben például a hagyományos zárbetétek helyére bevezethető ujjlenyomat-olvasós zár, amelyet már tavasszal piacra dobnak. 2020 márciusától pedig bevetik a festő- és hidegburkoló robotok is.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 26., 09:26
Siker volt megnyerni az első nagy ügyfeleket, a nagyobb, hosszú távú tendereket, a hazai és külföldi díjakat. A legnagyobb siker mégis az, hogy a mindennapokban azzal foglalkozhatok, ami érdekel és amit szeretek – mondta az Üzletemnek Mezei Georgina, a Morselli Employer Branding Ügynökség társalapító ügyvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS