Kukoly Dávid: Egy és három évben is gondolkodom

Kukoly Dávid: Egy és három évben is gondolkodom
Szerdahelyi Csaba  |  2023. 08. 11., 14:11

Szeretnék egy edukációs platformot létrehozni azok számára, akik az online marketing piacán képzelik el a jövőjüket – mondta az Üzletemnek Kukoly Dávid online marketing szakértő, a Fluid Digital alapítója.

Kukoly Dávid azt gondolja, hogy messze még a csúcs, de már így is bőven van, amire büszke lehet. Az online marketinggel kapcsolatos gondolataival például a Fluid Digital YouTube csatornáján is ismerkedhetünk. Akad néhány terület, ahol szívesen kipróbálná magát, és azt sem tartja kizártnak, hogy egyszer önkéntesként beáll krumplit hámozni. Következzen az Üzletem 12 kérdés – 12 válasz sorozatának 477. interjúja!

Mit tart karrierje eddigi csúcsának?

– Büszkén gondolok azokra a dolgokra, amelyekkel valóban alkottam valami maradandót: a webáruházakat és SaaS szolgáltatásokat, amelyeket elindítottam, a létrehozott tudásanyagokat, továbbá a Shoprenter elmúlt években kiépített új hirdetési szolgáltatását. Úgy gondolom, hogy a „csúcs” még messze van, de annak irányába tartok, ennek egyik állomása a Webshop Workshop tartalomsorozat a Fluid Digital YouTube csatornáján.

Milyen távra tervez?

– Pénzügyileg 1 évre határozok meg előre célszámokat, azonban a vállalkozások kapcsán igyekszem 3 évre meghatározni irányvonalakat, víziókat.

Mi szerepel a szakmai bakancslistáján?

– Szeretnék egy önállóan működő, edukációs platformot létrehozni azok számára, akik az online marketing piacán képzelik el a jövőjüket.

Kitől tanulta eddig a legtöbbet?

– Sas István nagy hatással volt rám, a tervezésben és munkafolyamatokban pedig a vezetőimtől és kollégáimtól tanultam sokat a Shoprenternél.

Mivel motiválja a kollégáit?

– Közvetlen kollégáim jelenleg nincsenek, üzleti partnereim és mentoráltjaim viszont annál inkább. Őket a szakma iránti elhivatottságommal és új, eddig nem ismert megoldások bemutatásával, de leginkább azok megtanításával motiválom.

Melyik szakmában próbálná ki magát szívesen?

– A sport, a gasztronómia és a segítő szakmák közel állnak hozzám. Mindegyikben el tudnám képzelni magam.

Hogyan építi üzleti kapcsolatait?

– Online építem, személyesen ápolom.

Mire sajnálja az idejét?

– Rossz könyvek olvasására. Simán félrerakom, ha nem ragad meg a történet.

Mivel lehet felbosszantani?

– Amikor egy technikai eszköz nem úgy működik, ahogy kellene, vagy egyszerűen elromlik. 

Milyen önkéntes munkát vállalna?

– El tudom képzelni, hogy egy magasztos cél miatt időnként beálljak krumplit hámozni egy önkéntes konyhára.

Mire nem sajnálja a pénzt?

– Önmagam fejlesztésére (szakmailag és emberileg egyaránt) és természetesen az utazásra.

Mi tudja a legjobban kikapcsolni?

– Egy hosszú, 20-30 kilométeres séta egyedül a természetben segít megtalálni a belső csendet.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.
2023. 10. 25., 09:33
epizód: 2023 / 16   |   hossz: 24:08
Az országos munkaerőhiány nagyon jól leszűkíthető adott gazdasági szegmensekre, és nem feltétlenül az elvándorlás okozza - mondta a BizniszPlusz podcastnak Somodi Bettina. A Beck and Partners nemzetközi HR tanácsadó cég üzletágvezetője szerint egy jó szabályozással a külföldi munkavállalók is szépen belesimulhatnának a rendszerbe, és kellenek, mert a nehéz fizikai munkahelyeket a magyarok már évek óta nem töltik be. A szakemberrel azt is megfejtettük, miért és milyen szempontok fontosak a ma már jóval bátrabban váltó munkaerőnek, különösen a fiataloknak.

  Rovathírek: GUSTO

A gamay a jelek szerint 129-szer izgalmasabb fajta a portugizinél, még akkor is, ha anno Merész Fülöp, Burgundia hercege hitvány fajtának titulálta és irtotta, mintha gyomnövény volna.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS