Virág Viktor lett idén az év fiatal vállalkozója

2018. 11. 17., 12:00

Virág Viktort, a MADS Work Kft. ügyvezetőjét választották az Év Fiatal Vállalkozójának 2018-ban – jelentették be a FIVOSZ Fiatal Vállalkozók Hete zárógáláján a budapesti Bálna rendezvényközpontban pénteken.

Virág Viktor négy éve FIVOSZ-tag, három éve kiállítóként is ott van a cége a Fiatal Vállalkozók Hetén. A YouTube-on látható videóban elmondta, hogy havi 8 millió forintos árbevételt tud kötni a FIVOSZ-tagokkal kötött üzletekhez.

Tavaly Suppan Márton lett az Év Fiatal Vállalkozója cím győztese, aki egy évig a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége „nagyköveteként” képviselte a szervezetet különböző fórumokon.

A pénteki gálán Suppan Márton, fintech guru adta át a stafétabotot. Az Instagramon ezt tette közzé: „Megtiszteltetés volt az év fiatal vállalkozójának lenni, büszkén adom át ezt a címet egy újabb tehetségnek.”

Az Üzletem gratulál és sok sikert kíván Virág Viktornak!

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS