Válságban is fejlesztenek a Gallfoodnál

2020. 04. 10., 16:00

A Gallfoodnál a koronavírus-járványra való tekintettel az összes egészségügyi szigorítást azonnal bevezették az üzemben. Szétválasztották azokat a területeket, amelyek kulcsfontosságúak a termelés fenntartásának érdekében, kiemelt figyelmet fordítanak a munkavállalókra és járványügyi oktatásra ebben a kritikus időszakban.

„Minden erőnkkel a megnövekedett belföldi igényeket igyekszünk kiszolgálni, de továbbra sem veszítjük szem elől az idei évre kitűzött céljainkat. A járványhelyzet konszolidálódásával azok a vállalatok, vállalkozások kerülnek majd előnybe, akik az embert próbáló időben is szem előtt tartják a jövőt: stratégiát alkotnak, terveket készítenek, termék-portfóliót alakítanak át” – mondta Jászvári Péter, a Gallfood kereskedelmi- és marketing igazgatója.
 
A Gallfood Kft. tavaly ősszel indította útjára tervezési folyamatát, amely részben stratégiai részben pedig konkrét termékfejlesztési, marketing és kommunikációs területeket fed le. Teljesen friss céges arculatot alkottak, megújult a weboldaluk, ahol teljeskörű dietetikai tanácsadást vezetnek be április végétől.

Újragondolták a közösségimédia használatunkat a vásárlók érdekében, akiknél bezártság új kihívásokat állít fel az étkezés területén is: a közösségi médiában #karaténkonyha címszó alatt érdekes receptekkel és étrenddel segítenek mindenkit az otthonmaradásban. További lépésekkel is készülnek, hogy segíteni tudjanak ebben a megváltozott helyzetben, melyek már szervezés alatt vannak, de erről még nem árulhatnak el sokat.

A Gallfood Kft. Magyarország legrégebbi és második legnagyobb pulyka-vágóhídja és feldolgozója. Évi 30 ezer tonnás átlagos vágókapacitásával jelentős szerepet játszik a hazai piac ellátásában és szignifikáns szereplő a magyar élelmiszer-exportőrök között is.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS