Új szintre emeli a böngészést a Samsung Internet 13.0

2020. 12. 04., 11:30

A Samsung bejelentette gyors és megbízható webböngészője, a Samsung Internet legújabb frissítését. A Samsung Internet 13.0 számos új funkcióval és fejlesztéssel teszi egyszerűbbé és biztonságosabbá az internethasználatot. A felhasználói élmény új adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal lesz teljes.

„A termékeinket és szolgáltatásainkat mindig úgy fejlesztjük, hogy azok a lehető legjobb élményt nyújtsák – mondta Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – Az életünk egyre nagyobb része telik az online térben, mi pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki naprakész maradhasson és biztonságosan hozzáférhessen az internet legjavához.”

Megvéd a kíváncsi tekintetektől

Az utóbbi időkben nem könnyű meggyőződni arról, melyik weboldalak megbízhatók és melyek nem. A Samsung Internet 13.0 új engedélyezési felületén figyelmeztetés jelenik meg, ha a rendszer potenciálisan kártékony oldalt észlel, amely értesítéseket szeretne megjeleníteni.

A személyes adatok biztonsága kiemeleten fontos a felhasználók számára, ezért elérhető a Titkos mód is, amely automatikusan törli a böngészési előzményeket az ablakok bezárásakor. A 13.0 frissítéssel a Titkos mód ikonja már megjelenik a fejlécben, így könnyen követhető lesz, mikor van bekapcsolva. A Titkos módról lapon a felhasználók részletesen tájékozódhatnak erről a funkcióról.

Kiemelkedő felhasználói élmény

A Samsung számos új fejlesztést és funkciót integrált a Samsung Internetbe, így a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lett.

  • A Magas kontrasztarány már Sötét módban is elérhető, így a feliratok és egyéb elemek is jobban kiemelkednek a háttérből.
  • A Samsung Internet 13.0 bemutatja a kibővíthető alkalmazássávot az olyan menüpontok számára, mint a könyvjelzők, a mentett oldalak, az előzmények és a letöltések.
  • Az állapotsor elrejtésével nagyobb képernyőfelület érhető el, így a felhasználók elmerülhetnek a böngészett tartalmakban.
  • A Video asszisztens alkalmazással, teljes képernyőn megtekintett videók a kijelző közepére duplán koppintva szüneteltethetők.
  • A könyvjelzők címe könnyen szerkeszthető, így azonnal felismerhetők és egyszerűen visszakereshetők.

API kiterjesztés a fejlesztők számára

A Samsung Internet 13.0 verziójához új Alkalmazásprogramozási Felület (API) modulok állnak rendelkezésre, köztük WebRequest, Proxy, Cookie, Típusok, Előzmények, Riasztások, Adatvédelem, Értesítések, Engedélyek, Idle és Management lehetőségek. A fejlesztők az új API-k segítségével bővítményeket készíthetnek, amelyeket a Samsung Internet csapata jóváhagy, érvényesít, majd hozzáad a Samsung Internet böngészőhöz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024-05-17 13:10:00
„A Kúria talán legfontosabb lépése annak rögzítése volt, hogy a bíróságnak nem elég konkrétumok nélkül, általánosságban megfogalmazott okokból mérsékelni a perköltséget, mert ez sérti a felek tisztességes eljáráshoz fűződő jogát.”

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS