Új szintre emeli a böngészést a Samsung Internet 13.0

2020. 12. 04., 11:30

A Samsung bejelentette gyors és megbízható webböngészője, a Samsung Internet legújabb frissítését. A Samsung Internet 13.0 számos új funkcióval és fejlesztéssel teszi egyszerűbbé és biztonságosabbá az internethasználatot. A felhasználói élmény új adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal lesz teljes.

„A termékeinket és szolgáltatásainkat mindig úgy fejlesztjük, hogy azok a lehető legjobb élményt nyújtsák – mondta Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – Az életünk egyre nagyobb része telik az online térben, mi pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki naprakész maradhasson és biztonságosan hozzáférhessen az internet legjavához.”

Megvéd a kíváncsi tekintetektől

Az utóbbi időkben nem könnyű meggyőződni arról, melyik weboldalak megbízhatók és melyek nem. A Samsung Internet 13.0 új engedélyezési felületén figyelmeztetés jelenik meg, ha a rendszer potenciálisan kártékony oldalt észlel, amely értesítéseket szeretne megjeleníteni.

A személyes adatok biztonsága kiemeleten fontos a felhasználók számára, ezért elérhető a Titkos mód is, amely automatikusan törli a böngészési előzményeket az ablakok bezárásakor. A 13.0 frissítéssel a Titkos mód ikonja már megjelenik a fejlécben, így könnyen követhető lesz, mikor van bekapcsolva. A Titkos módról lapon a felhasználók részletesen tájékozódhatnak erről a funkcióról.

Kiemelkedő felhasználói élmény

A Samsung számos új fejlesztést és funkciót integrált a Samsung Internetbe, így a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lett.

  • A Magas kontrasztarány már Sötét módban is elérhető, így a feliratok és egyéb elemek is jobban kiemelkednek a háttérből.
  • A Samsung Internet 13.0 bemutatja a kibővíthető alkalmazássávot az olyan menüpontok számára, mint a könyvjelzők, a mentett oldalak, az előzmények és a letöltések.
  • Az állapotsor elrejtésével nagyobb képernyőfelület érhető el, így a felhasználók elmerülhetnek a böngészett tartalmakban.
  • A Video asszisztens alkalmazással, teljes képernyőn megtekintett videók a kijelző közepére duplán koppintva szüneteltethetők.
  • A könyvjelzők címe könnyen szerkeszthető, így azonnal felismerhetők és egyszerűen visszakereshetők.

API kiterjesztés a fejlesztők számára

A Samsung Internet 13.0 verziójához új Alkalmazásprogramozási Felület (API) modulok állnak rendelkezésre, köztük WebRequest, Proxy, Cookie, Típusok, Előzmények, Riasztások, Adatvédelem, Értesítések, Engedélyek, Idle és Management lehetőségek. A fejlesztők az új API-k segítségével bővítményeket készíthetnek, amelyeket a Samsung Internet csapata jóváhagy, érvényesít, majd hozzáad a Samsung Internet böngészőhöz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 08. 10., 11:53
Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására is megnyílt a lehetőség. A hiteleket a köztartozásmentes, legalább egy teljes lezárt éves működési múlttal rendelkező kis- és középvállalkozások igényelhetik – hívja fel a figyelmet az RSM Hungary.
2022-08-13 17:13:00
Borúsabban látják a nyugdíjaskori helyzetüket a magyarok – derül ki a K&H negyedévente rendszeresen megjelenő biztos jövő reprezentatív felméréséből, amely az idei második negyedévben többek között azt vizsgálta, hogy milyen nyugdíjkorhatárra számítanak a jövő nyugdíjasai.
2022-08-13 09:45:00
Egy müncheni söröző vendégei napraforgóolajjal is fizethetnek a „folyékony kenyérért”, így nem kerül veszélybe a betevő rántott szelet sem.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS