Új szintre emeli a böngészést a Samsung Internet 13.0

2020. 12. 04., 11:30

A Samsung bejelentette gyors és megbízható webböngészője, a Samsung Internet legújabb frissítését. A Samsung Internet 13.0 számos új funkcióval és fejlesztéssel teszi egyszerűbbé és biztonságosabbá az internethasználatot. A felhasználói élmény új adatvédelmi és biztonsági megoldásokkal lesz teljes.

„A termékeinket és szolgáltatásainkat mindig úgy fejlesztjük, hogy azok a lehető legjobb élményt nyújtsák – mondta Du Kim, a Samsung Mobilkommunikációs üzletág web K+F csapatának vezetője és alelnöke. – Az életünk egyre nagyobb része telik az online térben, mi pedig szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy mindenki naprakész maradhasson és biztonságosan hozzáférhessen az internet legjavához.”

Megvéd a kíváncsi tekintetektől

Az utóbbi időkben nem könnyű meggyőződni arról, melyik weboldalak megbízhatók és melyek nem. A Samsung Internet 13.0 új engedélyezési felületén figyelmeztetés jelenik meg, ha a rendszer potenciálisan kártékony oldalt észlel, amely értesítéseket szeretne megjeleníteni.

A személyes adatok biztonsága kiemeleten fontos a felhasználók számára, ezért elérhető a Titkos mód is, amely automatikusan törli a böngészési előzményeket az ablakok bezárásakor. A 13.0 frissítéssel a Titkos mód ikonja már megjelenik a fejlécben, így könnyen követhető lesz, mikor van bekapcsolva. A Titkos módról lapon a felhasználók részletesen tájékozódhatnak erről a funkcióról.

Kiemelkedő felhasználói élmény

A Samsung számos új fejlesztést és funkciót integrált a Samsung Internetbe, így a felhasználói élmény minden eddiginél jobb lett.

  • A Magas kontrasztarány már Sötét módban is elérhető, így a feliratok és egyéb elemek is jobban kiemelkednek a háttérből.
  • A Samsung Internet 13.0 bemutatja a kibővíthető alkalmazássávot az olyan menüpontok számára, mint a könyvjelzők, a mentett oldalak, az előzmények és a letöltések.
  • Az állapotsor elrejtésével nagyobb képernyőfelület érhető el, így a felhasználók elmerülhetnek a böngészett tartalmakban.
  • A Video asszisztens alkalmazással, teljes képernyőn megtekintett videók a kijelző közepére duplán koppintva szüneteltethetők.
  • A könyvjelzők címe könnyen szerkeszthető, így azonnal felismerhetők és egyszerűen visszakereshetők.

API kiterjesztés a fejlesztők számára

A Samsung Internet 13.0 verziójához új Alkalmazásprogramozási Felület (API) modulok állnak rendelkezésre, köztük WebRequest, Proxy, Cookie, Típusok, Előzmények, Riasztások, Adatvédelem, Értesítések, Engedélyek, Idle és Management lehetőségek. A fejlesztők az új API-k segítségével bővítményeket készíthetnek, amelyeket a Samsung Internet csapata jóváhagy, érvényesít, majd hozzáad a Samsung Internet böngészőhöz.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.
2023-03-28 18:48:50
A felhőalapú IT rendszerekkel a vállalatok gyors, megbízható és könnyen elérhető technológiai szolgáltatásokhoz jutnak. A felhőtechnológia alkalmazása ugyanakkor biztonsági kihívást is jelent a hozzáférések kezelése szempontjából.
2023-03-28 16:18:00
Hazugság, hogy a kormány elállna az orosz Roszatommal való együttműködéstől a paksi bővítésben, a francia Framatome szerepének növelése az irányítástechnikai rendszer szállítására vonatkozik, miután német konzorciumi partnere, a Siemens Energy politikai okok miatt még nem kapott exportengedélyt – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A szervezők célja, hogy összehozzák a kenyér szerelmeseit, hogy kicserélhessék tapasztalataikat, hogy visszaemeljék a köztudatba az igazi kenyérsütés fogalmát, készítésének változatait, eredeti ízeit.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Hazugság, hogy a kormány elállna az orosz Roszatommal való együttműködéstől a paksi bővítésben, a francia Framatome szerepének növelése az irányítástechnikai rendszer szállítására vonatkozik, miután német konzorciumi partnere, a Siemens Energy politikai okok miatt még nem kapott exportengedélyt – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.