Szeptemberben 15 termék sebezhetőségét orvosolta a Microsoft

2020. 09. 14., 13:45

A szeptemberi frissítő kedden a Microsoft 129 sebezhetőséget szüntetett meg, közülük 20 olyat, amelyet a fejlesztő különösen veszélyesnek minősített.

A Microsoft szeptemberi frissítő keddjén 15 termék 129 sebezhetőségét orvosolta. A biztonsági problémák közül 32 a távoli kódvégrehajtással kapcsolatos, amit kihasználva a kiberbűnözők a távolból tudják megfertőzni a sebezhető applikációkat – írja a Computerworld.

A 20 különösen veszélyes sebezhetőségből is kiemelkednek a Windows-zal és a nagyvállalati hálózatokban sokfelé használt SharePointtal, illetve Dynamics 365-al kapcsolatos különböző hibák.

A vírusfejlesztőkről köztudott, hogy nyomon követik a Microsoft havi biztonsági frissítéseit, kiválasztják a legelterjedtebb és legveszélyesebb hibákat, és a frissített verziót összehasonlítják a korábbi állapottal.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS