Regionális légtérben erősít az Air France-KLM

2019. 02. 07., 14:00

Air France HOP néven folytatja leányvállalatának márkaépítését az Air France.

A 2013 óta HOP! néven működő, főleg francia belföldre specializálódott, légitársaságával új néven, Air France HOP-ként találkozhatunk majd – írja a turizmus.com.

A lépés célja, hogy a francia cég egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye az Air France-KLM csoport portfólióját. Mindkét vállalat rendelkezik regionális utakat kínáló ágazattal; az Air France HOP-pal és KLM Cityhopperrel. A csoport harmadik önálló márkája az alacsony árakat kínáló Transavia.

„Az a célunk, hogy olyan légitársasággá tegyük az Air France HOP-ot, amelyet örömmel választanak majd utasaink, ha belföldi vagy regionális repülésről van szó” – mondta Benjamin Smith, az Air France-KLM csoport vezérigazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-02-01 19:11:00
Niki, a frissen kiképzett szolgálati kutya és egy csomagvizsgáló röntgen is segíti a NAV munkáját a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS