Prima Díj: idén is hárman vehették át az elismerést Csongrád-Csanád megyében

Prima Díj: idén is hárman vehették át az elismerést Csongrád-Csanád megyében
2022. 11. 21., 13:17

A Csongrád-Csanád megyei Prima-díjátadó ünnepségen a szegedi Tisza Szállóban idén is hárman vehették át a rangos elismerést november 19-én.

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrá-Csanád megyei szervezete szombaton tartotta a gálát.

2022-ben a Csongrád-Csanád megyei Prima-díj Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriájának díjazottja Dobi János, a Szegedi Tudományegyetem Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola igazgatója.

Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában Katkóné Bagi Éva textilrestaurátor munkásságát ismerte el a kuratórium.

A Magyar Oktatás és Köznevelés kategóriában a Csongrád Megyei Tűzoltó Kultúráért Közhasznú Alapítványnak ítélték oda a díjat, amelyet Vida Sándor kuratóriumi tag vett át.

A gálaesten köszöntötték a 2022-es év Csongrád-Csanád Megyei Év Vállalkozóit: Barta Enikőt, Telc Edét, Ábrahám-Türes Róbert Viktort, Kopasz Istvánt, Szögi Attilát, Csősz Dávidot, Miczi Bélát és Szöllösi Lászlót.

VOSZ

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS