Ők lettek idén az év HR-vezetői egy szakmai magazin versenyében

Ők lettek idén az év HR-vezetői egy szakmai magazin versenyében
2022. 11. 26., 17:07

A Behaviour magazin idén is átadta „Az év HR-vezetője” verseny díjait. Az aktuális HR-témákkal foglalkozó szakmai magazin azokat a kimagasló karrierúttal rendelkező HR-vezetőket tünteti ki minden évben, akik kiemelkedő teljesítményükkel, innovatív megoldásaikkal jelentősen hozzájárultak cégük sikerességéhez, és a szervezeti kultúra stabil kialakításához. Az elismerést kis- közép- és nagyvállalati kategóriában vehették át a versenyzők, valamint három különdíjat is kiosztottak.

Harmadik alkalommal adták át „Az év HR-vezetője” díjakat, az előző évekhez hasonlóan 2022-ben is három kategóriában lehetett versenybe szállni az elismerésért. A HR-vezetők ajánlás útján kerülhettek a díj várományosai közé, majd a második körben a benyújtott pályamunkák alapján a szerkesztőség négy-négy döntőst választott ki a jelöltek közül a kis -közép -és nagyvállalati mezőnybe.

A szerkesztőség jelöltjei mellett kategóriánként egy-egy jelölt a Behaviour magazin Facebook-oldalán rendezett 10 napos közönségszavazás során juthatott be a döntőbe. A jelöltekre egy ember csak egyszer szavazhatott, összesen 10 605 szavazat érkezett a szerkesztőségbe.

A döntőbe jutott 15 jelöltről a Behaviour magazin rövid bemutatkozó filmeket forgatott, melyek több mint 60 ezer emberhez jutottak el a közösségi médián keresztül, mellyel valódi közösségi eseménnyé vált a szakmai megmérettetés.

A döntőbe jutott jelölteteket szakmai zsűri értékelte. A zsűriben az üzleti élet és a HR-szakma kiemelkedő szereplői kaptak helyet, akik széles körű tapasztalatukból adódóan rálátnak a magyar HR-vezetők szakmát alakító teljesítményére.

„Az év HR-vezetője” díját kisvállalati kategóriában Oszlánszki Péter vehette át, a Gloster Infokommunikációs Nyrt. emberi erőforrás vezérigazgató-helyettese. A kategória második helyezését Saussez-Valentini Mária, a Comdata Hungary Kft. HR-specialistája, a harmadikat pedig Nagy-Jakab Andrea, a MET Asset Management Support Zrt.HR-vezetője nyerte el.

A középvállalati kategória döntősei közül Szeleczky Noémi, a Libri-Bookline Zrt. HR-igazgatója lett „Az év HR-vezetője”. A dobogós helyeken másodikként Ludányi Katalin, az Automotive Steering Column Kft. HR-vezetője, harmadikként pedig Lázár Kornél, aCeva Phylaxia Oltóanyagtermelő Zrt. HR-igazgatója végzett.

Az 1200 főnél több munkavállalót foglalkoztatott cégek HR-vezetői között kiírt nagyvállalati kategória impozáns jelöltjei között Dobi Kitti, a Magyar Bankholding Zrt. humán erőforrásért felelős vezérigazgató-helyettese vehette át a díjat. Második helyen Kalmár Ákost, a Continental Csoport Magyarország HR-vezetőjét ismerték el, harmadik helyezettként pedig Szépkúti Lászlót, a Flex HR-igazgatóját díjazták.

Három különdíjakat is átadtak. „Az év fiatal HR-vezetője” díját dr. Varga Zoltán, a Magyar Suzuki Zrt. Regionális HR és Jogi igazgatója nyerte el. „Az év innovatív HR-vezetője” Szijjné Kállai Ildikó, a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. HR-igazgatója lett. Az év HR-vezetője CSR különdíját pedig Tóth Balázs, a Vajda Papír Kft. HR és kommunikációs igazgatója vehette át.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.
A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS