Nyolc díjat zsebelt be a rendezvényszervezők Oscar-ján a Lounge Group – Visual Europe Group

Nyolc díjat zsebelt be a rendezvényszervezők Oscar-ján a Lounge Group – Visual Europe Group
2024. 05. 09., 22:10

Drónshow, tűzijáték, világbajnokság, koncert, expó és az egyetemes egyház vezetőjének fogadása – a Lounge Group és a cégcsoporthoz tartozó Visual Europe Group eseményei összesen három arany, négy ezüst és egy bronz díjat nyertek a rendezvényszervezés és az élményalapú marketing egyik legrangosabb versenyének számító Eventex Awards-on.

Tizennegyedik alkalommal díjazta a világ legjobb rendezvényeit az Eventex Awards, amely a szakma kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére jött létre. Az idei versenyre rekordszámú – 62 országból összesen 1207 – nevezés érkezett. A Lounge Group – Visual Europe Group,Magyarország legnagyobb ügynökségi csoportjának eseményei nyolc kategóriában jutottak a legjobbak közé, majd nyertek díjakat.

„Büszkék vagyunk rá, hogy nemcsak hazai, hanem világszinten is kiemelt fontosságú események szervezőjeként van jelen cégcsoportunk a rendezvényszervezők és ügynökségek között. Ezek a sikerek is azt bizonyítják, hogy szükség van arra, hogy ilyen méretű és típusú rendezvényeknek Magyarország adjon helyet és biztosítson infrastruktúrát, ami az országimázs építését szolgálja– mondta el Balásy Gyula, a Lounge Group tulajdonosa.

A Szent István-napi tűzijátékot a Ceremony, a Planet Budapest Fenntarthatósági Expó és Élményprogramot az Educational Event, az atlétikai világbajnokságot pedig a Sporting Event kategóriában jutalmazták arany díjjal. Ezüsttel ismerték el az Eurojackpot Szuperkoncertet a Concert, a pápalátogatást a Public Event, a Taste of Transylvania Gasztrófesztiválon rendezett drónshow-t a Use of Technology kategóriában, míg a Heim Pál Gyermekkórház Mikulás-napi programján rendezett drónshow-t a CSR Experience csoportban szereplő események között ezüsttel, az Event Marketing döntősei között pedig bronzzal díjazták.

„Az Eventex-díj mostani kiírásában rekordszámú pályamű érkezett, amelyek - a megvalósítást, az úttörő technológiákat, valamint a látványos helyszíneket tekintve - egytől egyig lenyűgöztek bennünket. A minőségi munkára ráadásul a világ minden szegletéből láthattunk példát, hiszen minden évben új országok csatlakoznak az Eventex Awards családhoz, egyedi kivitelezéseikkel gazdagítva a versenyt. Ez a sokszínűség az, ami igazán kivételessé tesz bennünket. A teljes Eventex csapat nevében szeretnék gratulálni a nyerteseknek!” – kommentálta az eredményhirdetést Ovanes Ovanessian, az Eventex Awards társalapítója.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 18., 15:05
A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) a napokban megújította együttműködési szerződését, amelynek célja az erőforrások egyesítése a magyar kis- és középvállalkozások hatékonyabb érdekvédelme, különös tekintettel a stratégiai tervezés és fejlesztések támogatása terén.
2024. 07. 16., 15:40
Az inflációérzékelés továbbra is jelen van hazai vállalkozásoknál, miközben a munkaerőpiaci hangulat tartósnak látszik. Talán a beruházások volumene is visszaáll az egy évvel ezelőtti szintre – hangzott el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) üzleti hangulat-indexének második negyedéves felmérésének eredményeit bemutató beszélgetésen.
2024. 07. 12., 17:10
Európai Vállalkozásfejlesztési Díjjal (European Enterprise Promotion Awards) ismerték el a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) vállalkozástámogató alkalmazását. A VOSZPortnak digitális átállás kategóriában ítélték oda a díjat.
2024-07-18 14:23:43
Több mint 40 éve a család valamennyi szőlőültetvényét fenntartható módon, műtrágyáktól és gyomirtó szerektől mentesen kezeli, 2015 óta pedig kizárólag biogazdálkodást folytat.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A szeptemberben induló qvik elektronikus fizetési alternatíva szolgáltatási díjtól és tranzakciós illetéktől mentesen, egyfajta átutalási formaként nyújthat kedvezőbb feltételeket a vevőknek, míg a boltok, webáruházak is jobban járnak vele – állítja ebben az epizódban Luspay Miklós. A Magyar Nemzeti Bank Pénzügyi infrastruktúrák és pénzforgalom igazgatóságának vezetője egyértelművé tette: az új rendszernek fontos célja a banki verseny élénkítése, amit kiválóan szolgálhat a bankkártyától független, számlák közötti, azonnali, biztonságos és olcsó fizetési megoldást kínáló qvik infrastruktúra. Hogyan teheti ez könnyebbé mindenki életét?
2024. 07. 03., 08:25
epizód: 2024 / 13   |   hossz: 20:51
Az OFA Nonprofit Kft. „Az év felelős foglalkoztatója” pályázat keretében évről évre összegyűjti és díjazza azokat a hazai munkáltatókat, akik kiemelkedő tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén. A cég közzé is teszi azokat a jó gyakorlatokat, amelyek hozzájárulnak a terület fejlődéséhez. A díjakat, amelyekre 2024-ben július 19-ig lehet pályázni, öt kategóriában osztják ki: kisvállalkozások, középvállalkozások, nagyvállalatok I-II., illetve egyéb gazdálkodó szervezetek. Kiosztanak különdíjakat is, amelyek különösen érdekesek, hiszen gyakran olyan innovatív ötleteket takarnak, amelyeket nem feltétlenül a pénz motivált – mondta el Endrész Alexandra programvezető.
2024. 06. 17., 22:50
epizód: 2024 / 12   |   hossz: 24:28
Minden nyári szünetben diákok tízezrei jelennek meg a munkaerőpiacon, hogy pénzt gyűjtsenek és szakmai tapasztalatokat szerezzenek. A 25 év alattiak számára elérhető szja-kedvezmény révén sokan mentesülnek az adófizetés alól, ám a foglalkoztatás jogviszonya eltérő adózási kötelezettségeket róhat rájuk, amiből baj lehet, ha nem figyelnek rá. Horváthné Szabó Beáta, a Moore Hungary adótanácsadó szakértője nemcsak ezeket a szabályokat veszi sorra, de bemutatja az iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, valamint a külföldön tanuló vagy külföldi diákok hazai munkavégzésének kritériumait is.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Több mint 40 éve a család valamennyi szőlőültetvényét fenntartható módon, műtrágyáktól és gyomirtó szerektől mentesen kezeli, 2015 óta pedig kizárólag biogazdálkodást folytat.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS