Kétnapos cukrásztréninget szervez éttermi séfek és cukrászok szakmai továbbképzésére a Magyar Turisztikai Ügynökség megbízásából a Magyar Konyha Magazin Kiadó.
A résztvevők számára térítésmentes tréning helyszíne Budaörsön a Metro Gasztroakadémia. A képzés résztvevőinek névsorát a jelentkezések sorrendjében töltik fel – írj a a turizmusonline.hu.
A képzés időpontja: 2021. szeptember 15.-16., illetve 2021. október 21.-22.
A kétnapos képzés 15 fős csoportban zajlik. Bemutatásra kerülnek az alaptechnikák, a klasszikus magyar desszertek, a francia cukrászművészet legismertebb desszertjei, pohárdesszertek és tányérdesszertek. Az első napon Korponai Péter az alaptechnikákat ismerteti meg, a második napon Menyhárt Attila a tányérdesszertek és a tálalás, díszítés világába kalauzolja el a résztvevőket.
(Fotó: Pixabay)
A következő hónapok biztosan elhozzák kedvenc csokoládéink drágulását és ezzel együtt a minőségromlás veszélyét is.
Az eredetivel megegyező méretű modellen tesztelték az új blokkok alaplemezének betonozásánál alkalmazott eljárást.