Jubileumi Bölcső Díjat vehetett át a TritonLife

2022. 05. 19., 12:17

Jubileumi Bölcső Díjjal jutalmazta a TritonLife csoportot a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.

A TritonLife csoport a Nagycsaládosok Országos Egyesülete(NOE) kiemelkedő támogatójaként évi 5 millió forint készpénzadománnyal segíti a rászoruló családokat immár negyedik éve, amit aNOE minden évben Aranybölcső Díjjal ismert el. A TritonLife csoportot idén a frissen alapított Jubileumi Bölcső Díjjal jutalmazták, amelyet ötévente egyszer ítélnek oda a legkiemelkedőbb támogatóknak.

A kitüntetés indoklásában nem csak a több éves folytatólagos támogatás, de a NOE-val közösen szervezett, 40 millió forint keretösszegű TritonLife Ukrajna Segélyalap létrehozása is szerepelt, amit a bíráló bizottság kiemelkedő társadalmi szerepvállalásként és követendő példaként értékelt.

A díjat Dr. Fábián Lajos, a cégcsoport elnöke vette át Kardosné Gyurkó Katalintól, a NOE elnöktől, a volt köztársasági elnök felesége, Herczegh Anita jelenlétében.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022-06-24 18:57:45
Az önkormányzati adóhatóságok nem tettek meg mindent annak érdekében, hogy a rendelkezésükre álló eszközökkel a helyi iparűzési adó bevételeket eredményesen realizálják – állapította meg az Állami Számvevőszék.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 06. 13., 06:35
epizód: 2022 / 6   |   hossz: 19:01
A kamerás megfigyelés csak „célhoz kötött” lehet, de a célok meghatározásakor is körültekintően kell eljárni – hívja fel a figyelmet dr. Szabó Gergely ügyvéd. A Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda irodavezető partnerét a munkavállalók megfigyelésére, a kamerák elhelyezésére vonatkozó szabályokról, az élőképekre vonatkozó speciális előírásokról és a technika fejlődés nyújtotta lehetőségek jogi korlátairól kérdeztük.
2022. 05. 30., 12:00
epizód: 2022 / 5   |   hossz: 21:41
Mi vár a vendéglátóiparra a Covid-járvány végén és az ukrajnai háború közben? Miként lesznek a konkurensekből partnerek? Miért a 3. év a legkritikusabb az ágazatban? Hogyan lehet visszacsábítani a pályaelhagyókat? Hány főnök tud kiszabadulni a napi rutinból a hetenkénti feladatmegbeszélésre a csapattal? Bánhalmi Kata, a több ezer tagot számláló Piqniq Budapest szakmai szervezet társalapítója válaszol a kérdésekre.
Megfelelő helyére került a VOSZ-on belül az egészségügy kezelése – mondta dr. Fábián Lajos, az egészségügyi tagozat elnöke. Hol tart a munkában a tagozat hat szekciója? Miért lenne eretnek gondolat a magánkórházak bevonása az állami ellátásba, ha ezzel járna legjobban a beteg? Hogyan lehetne olcsóbb a páciensnek az üzleti alapon elvégzett műtét? Dr. Fábián Lajos a következő hónapok feladatairól is beszélt.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS