Hosszú Katinkával is együtt dolgozott a Scitec új ügyvezetője

2019. 10. 01., 18:30

A Scitec Magyarország Kft., a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő beszállítója, mintegy 90 országba szállít prémium minőségű termékeket, elsősorban a sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői számára. A vállalat irányítását a korábbi pénzügyi igazgató, Seres Attila vette át.

Seres Attila a Debreceni Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd a General Electric-nél, a Magyar Telekomnál és a Graphisoft-nál dolgozott különböző vezető beosztásban. 2014-től a Scitec Kft. pénzügyi igazgatójaként folytatta pályafutását.

Seres Attila nemcsak pénzügyi területen segítette a Scitec dinamikus fejlődését. Nevéhez fűződik többek között a Scitec Institute tavaly szeptemberi elindítása, amelynek ügyvezetőjeként egyedülálló intézményt hozott létre.

A sport- és táplálkozástudományi intézet ma már csaknem négyszáz élsportolóval dolgozik együtt a fővárosban és Győrben, köztük olyan – a 2020-as tokiói olimpián is éremesélyesként induló – világklasszisokkal, mint Hosszú Katinka, Baji Balázs és Cseh László, akik szintén az intézet szakemberei által összeállított, speciális étrendet fogyasztják.

„A Scitec Institute Sport- és Táplálkozástudományi Intézet megnyitásával stratégiai fontosságúvá emeltük a kutatás-fejlesztést. Az élsportolókkal szorosan együttműködve a legjobb és leghatásosabb termékeket fejlesztjük ki, és ezt a tudást folyamatosan beépítjük a hobbisportolóknak és az egészséges életmód híveinek szánt termékeinkbe is. A megújulást két új almárkánk tükrözi, amelyeket a napokban dobunk piacra: a Scitec Gym termékek azoknak a hobbisportolóknak készültek, akik izmos, esztétikus testfelépítésre törekednek, míg a Scitec Endurance újdonságai az állóképességi sportolóknak kínálnak magas minőségű, ellenőrzött táplálékkiegészítőket.A jövőben újabb növekedési fázisba szeretnénk lépni a 600 munkatársat foglalkoztató vállalatunknál” – hangsúlyozta Seres Attila.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 24., 11:10
Az Európai Parlament 2024. április 24-én elfogadta a platformalapú munkavégzés munkakörülményeinek javításáról szóló irányelvét. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szemán Péter, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners munkajogi csoportjának vezetője foglalta össze.
2024-05-27 18:10:16
A menedzserszövetség Év Menedzsere Díj 2023. évi kitüntetettje Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója lett. A szövetség 29. alkalommal rendezte meg az Év Menedzsere Díjátadót.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Izgalmas fejlesztések a Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karán: elektronikus szem, elektronikus orr és többféle szemkamera is helyet kapott az újonnan kialakított laboratóriumban.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS