Életre szóló élményt nyújtanak az ünnepelteknek a hírességek

2021. 03. 28., 11:00

Egy nem mindennapi, kreatív akció indult el hazánkban is: személyre szabott videóüzenetet rendelhetünk ismert magyar művészektől szeretteinknek, ezzel felejthetetlen pillanatokat nyújtva bármilyen alkalomra. Kedvenc hírességeink egy rövid online üzenetben tolmácsolhatják párunknak, családtagjainknak, barátainknak a születésnapi köszöntést, esküvőről vagy gyermekszületésről szóló gratulációt, vizsga előtti biztatást, egy nagy örömhír bejelentését. Ez a lehetőség többféle szempontból is remek megoldás az adományozásra: ezzel segíthetünk a bajba jutott művészeknek, a sztár által kiválasztott szervezetet is támogathatjuk, és nem utolsó sorban az ünnepeltet is meglephetjük a kedves ajándékkal.

A sztaruzenet.hu oldalon a magyar közélet színes palettája várja az ajándékozni kívánókat. Digitális ajándékként kiváló meglepetés a szeretteinknek, biztosan szem nem marad szárazon az öröm és meghatottság következményeként. A lényeg az, hogy a megrendelő pontosan megírja, mit szeretne, ha pedig a sztár vállalja a felkérést, a weboldalon keresztül zökkenőmentesen lezajlik a művelet.

A körülbelül egy perces, teljesen személyre szabott videók árai különböznek, van, aki több videót készít olcsóbban, míg mások inkább csak ritkábban teljesítenek egy-egy kérést, azokat drágábban. Partnereik sora folyamatosan bővül a következő kategóriákban: zenészek, rádiósok, humoristák, tévések, sportolók, színészek, youtuberek, bloggerek, gamerek, modellek, szakácsok, bűvészek, üzletemberek, írók, DJ-k, táncművészek.

Videóban üzen többek között Csonka András, Tihanyi Tóth Csaba, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Kollányi Zsuzsi, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni és Sipos Péter, és a lista napról napra bővül. Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet nyújthatunk másoknak, hanem esetenként bajba jutott művésznek is segít. Többük - a nehéz helyzet ellenére – bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítványnak.

Tihanyi Tóth Csaba nagyon jó megoldásnak tartja ezt a kezdeményezést, hiszen az oldal segítségével profi módon kiválaszthatja az ajándékozó a párja, barátja vagy családtagja kedvencét, és segítségével meglepheti.

„Azért is álltam az ötlet mellé, mert így az ajándékozáson túl van lehetőség még arra is, hogy támogassam a beteg gyermekeket. A tiszteletdíjak 50 százalékát ugyanis a Ments Életet Közhasznú Alapítvány javára ajánlom fel. Ami sok pénz a mai világban, de így akkor nem érzem azt, hogy drágán adom az üzenetemet. A megrendelő is láthatja, ő is részese annak, hogy az adott művész támogat egy bizonyos szervezetet. Vannak jó néhányan az oldalon, akik jótékonykodnak - kezdte a Barátok közt közkedvelt szereplője, aki szerint az a megfelelő, ha valaki ezt a videót profi körülmények között készíti el, persze elég egy telefonnal, de adja meg a módját.”

„Nagy segítség, ha tudunk néhány információt az ünnepeltről, a címzettről, és ezt szép keretbe tesszük, akár zenét teszünk alá. Ha megfelelő formát adunk ennek a kis videós üzenetnek, ha kitaláljuk a koncepciót, akkor érezni, hogy személyre szabottan megrendeztük a kis bejátszást, amivel nagy örömet okozhatunk. Szerintem nagyon jó alkalom ilyen módon átadni a jókívánságokat, viszont nekünk művészeknek is egy lehetőség, főleg most ebben az élethelyzetben, hiszen sokunknak nincs vagy kevés a bevételi forrása. Egy színész vagy énekes az életének egy részét adja magából, vagy képileg vagy a hangját vagy a kettőt együtt közösen, ebből él, mint ahogy a színjátszásért és a szinkronizálásért is fizetnek. Ez egy új megoldás a jövedelmünk miatt, hiszen elmondható, hogy egy éve nincs fellépésünk, miközben az életem komoly részét ez tette ki. Nagyon örülök, hogy van egy ilyen alternatíva, amivel ráadásul még támogatni is tudom a beteg gyermekeket. A jótékonyság ugyanis fontos része az életemnek, főként a gyerekeknek segítek. Így szocializálódtam a Barátok közt által, hiszen 23 éve játszom az egyik főszerepet, és a sorozat segítségével rengeteg adományt vittünk több árvaháznak. Sok esetben az év egy napján karácsony előtt az volt a meglepetésünk, hogy megjelentünk, és vittünk nekik ajándékokat, ruhákat, játékokat, amikor minden alkalommal kicsordult a könnyünk. Arra biztatom az embereket, segítsenek, ahol tudnak!” – mondta a színész.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 14., 13:10
Ha esetleg megtorpanunk egy-egy projekt kapcsán, általában humorral próbálunk felülemelkedni a problémákon, a jó hangulat mindig átlendít a nehézségeken – mondta az Üzletemnek Rázga-Ilyés Noémi, a CheckINN innovációs programigazgatója.
2024-03-02 15:10:41
Ugyanazon elbírálás alá esik a bányászat, a kereskedelem, a fogadás, a befektetés, valamint az ellenértékként történő szerzés is.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A globális kutatás eredményeinek év eleji kihirdetése után a PwC nemrég bemutatta a hazai Vezérigazgatói Felmérés adatait is. A számok alapján a magyar cégvezetők optimistábbak a gazdasági kilátásokat illetően, mint külföldi kollégáik, ám árnyalja a képet, hogy saját cégük árbevételére már nem feltétlenül jósolnak növekedést 2024-re. Az olyan kitettségek kapcsán, mint az infláció, a szakképzett munkaerő hiánya vagy akár a klímaváltozás, szintén derűlátóbbnak tűnnek a hazai cégvezetők, igaz, vannak aggodalmak, de izgalmas jóslatok is, például az új technológiai vívmányok bevezetése kapcsán, amelyek mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem is tesszük: a BizniszPluszban a PwC Hungary szakértőjével, Mezei Szabolccsal elemezzük a legtanulságosabb számokat.
2024. 02. 03., 21:30
epizód: 2024 / 3   |   hossz: 19:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének elnökével azt elemezzük a BizniszPlusz aktuális epizódjában, hogy hogyan alakíthatja át a toborzási folyamatokat és általában a HR munka világát a mesterséges intelligencia. A szakemberrel megnéztük azt is, milyen szakmai készségek ívelnek fel az AI korszakban, és ennek milyen lenyomatai lesznek érzékelhetők a következő években, sőt, már 2024-ben is. A magyar gazdaságban megjelent külföldi munkavállalók által elindított munkaerőpiaci trendek, valamint a változó minimálbér és bérminimum hatásai szintén szóba kerültek a beszélgetésben. Utóbbiakról kiderült mekkora terhet rónak a magyar vállalkozásokra, és ennek milyen mögöttes okai vannak, a munkaerő termelékenységének alakulásától a tapasztalt kollégák megtartásáért indult küzdelemig.
Soha még ilyen magas összeggel – egy kártyára vetítve több, mint 130 ezer forinttal – nem tartoztak a hazai hitelkártya-tulajdonosok, mint 2023-ban. Úgyhogy erről beszélni kell – pláne az elmúlt 10 év tapasztalataival összehasonlítva. A BiztosDöntés.hu alapítója szerint a tartozások átlagos összege túl magas, ami leginkább annak tudható be, hogy nem egészséges irányba tolódtak el az adósságaink. Mire jó valójában egy hitelkártya, és milyen kisebb szemléletváltással kerülhető el, hogy túl magas tartozásokat halmozzunk fel? Tudd meg a válaszokat a tudatosabb gazdálkodáshoz Gergely Péter pénzügyi szakértőtől!

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS