Elengedhetetlen a fejlődéshez a digitális transzformáció

Elengedhetetlen a fejlődéshez a digitális transzformáció
2023. 07. 05., 15:23

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) álmodta meg a VOSZPort alkalmazást, amely kifejezetten azért készült, hogy a mikro-, kis- és középvállalkozások operatív folyamatait segítse.

A digitális vezérlőpult előnyeivel júniusban egy kampánykörút során ismerkedhettek meg a hazai kkv-k. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 1,1 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.

A VOSZ hat helyszínen szervezett júniusban workshopokat, melyeken bemutatták és ismertették a VOSZPort elnevezésű digitális vezérlőpult működését és előnyeit az érdeklődőkkel. A hazai KKV szektor számára fejlesztett digitális vezérlőpult átlátható, vállalkozásra szabható és bővíthető is. Kipróbálásához és a vállalkozásvezetést megkönnyítő alkalmazások integrálásához a regisztráció után van lehetőség. A bejelentkezést követően számos olyan hasznos szolgáltatás érhető el, amely támogatja a vállalkozások hatékonyabb működését, napi teendőik megszervezését és utat mutat a fejlődéshez is. A workshopok résztvevői élesben is láthatták a VOSZPort alkalmazásának előnyeit, megvitathatták a felmerült kérdéseket, tapasztalatot cseréltek és lehetőségük nyílt útbaigazítást kérni a kezeléséhez, applikálásához.

„A VOSZ szakértői, valamint a több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozók véleménye és hozzáértő, elismert tudása formálta a májusban elindult VOSZPortot” – mondta Barabás Tamás, a VOSZ társelnöke. Hozzátette: a vállalkozás típusától függetlenül minden mikro-, kis- és középvállalkozás vezetője vagy cégvezetésbe bevont munkatársa olyan eszköztárhoz kap hozzáférést a regisztrációt követően, amely nemcsak megkönnyíti a cég mindennapjait, hanem lehetőségeket kínál a fejlődésre s, hiszen a VOSZPort közösség tagjai számtalan támogatásról és díjmentes kurzusról értesülnek.

Az internetes honlapon regisztrált tagoknak ingyenesen elérhető digitális vezérlőpult, az első 1000 regisztrált vállalkozásnak egy bővebb funkcionalitást biztosító alkalmazást is elérhetővé tesz a VOSZ.

A digitális vezérlőpultról bővebben a www.voszport.hu oldalon olvashatnak.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 12. 05., 10:10
Nálunk nem csupán a szavak szintjén érvényes az, hogy egy hajóban evezünk, hanem tényleg közösen, csapatként jutunk át egyik partról a másikra – mondta az Üzletemnek Csuhay Attila, az ingatlanprojektek menedzselésével foglalkozó GPM Kft. ügyvezető igazgatója.
2023-12-08 10:10:00
A hazai kkv-szektor a 2020-ban kezdődő válságot követően 2022-ben is küzdött külső finanszírozási forrásokért. Gazdaságserkentés céljával a Magyar Állam támogatott finanszírozási formákkal bővítette a hazai idegen források kínálatát, míg egyes piaci szereplők kreatív, a hazai gyakorlatban szokatlan tőkeemelési stratégiákkal álltak elő. Az utóbbiak közül mutat be néhányat az RSM Hungary.
2023-12-07 16:10:00
Az uniós tagállamok állandó képviselői megállapodtak egy olyan új jogszabályra vonatkozó tanácsi megbízásról, amely uniós szinten megkönnyíti az egészségügyi adatok cseréjét és az azokhoz való hozzáférést.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS