Csapatára alapozza sikerét az utazási ügynökség

2019. 11. 05., 11:45

Az Invia Európa vezető online utazási ügynöksége. Közel száz utazási iroda kínálatának legjobb ajánlatait gyűjtik, rendszerezik és teszik elérhetővé egyéni preferenciák alapján szűrhető rendszerben.

Az Invia.hu munkatársai a hazai piacon több, mint 10 éves múlttal rendelkező cégnél, biztos, nemzetközi befektetői alappal a háttérben, saját, belső fejlesztésű rendszereken dolgozhatnak – írja a DreamJo.bs.

A budapesti csapat jelenleg 40 főből áll. Legnagyobb létszámban az utazási szakértők vannak. Ahhoz, hogy az Invia utazási szakértőjévé válhassunk, nyitottságra és a tanulás iránti vágyra, valamint a leendő utasaink igényeinek szem előtt tartására biztosan szükségünk lesz, viszont ami ezen felül kellhet a napi munkavégzéshez, azt már az Invia biztosítja számunkra.

A csapat igényli a közösségi eseményeket is, amire szintén nyílik időnként lehetőség, új csapattag érkezésekor például biztosan. Emellett évente járnak együtt study tour-okra előszezonban, és a karácsonyt is együtt ünneplik Brnoban.

Nemrég indult el az Inviaktivista program, bárki bármilyen programot kezdeményezhet: lehet keresni futóversenyre vagy akár textilfestésre társakat, és így lehet kitalálni a következő közös, batyus reggeli tematikáját is.

Az Invia sokszínű és befogadó munkahely. Nekik az a fontos, hogy olyan légkörben dolgozhassanak, ahol mindenki önazonosnak érezheti magát.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-12-09 20:46:54
Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 12. 05., 23:30
epizód: 2023 / 19   |   hossz: 20:00
Ebben az epizódban azt a nagy horderejű és rendkívül összetett munkát mutatjuk be, amit Magyarország legmagasabb irodaháza, a MOL Campus építése során végeztek a kivitelezők. A csúcsidőszakban 1800 dolgozó munkáját összefogó Wolf András meg is kapta érte az Év Projektmenedzsere díjat, amit a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla tagjaiból álló zsűri ítélt meg számára. A Market Építő Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese szerint amellett, hogy nagy elismerés kollégáktól kapni egy ekkora díjat, meg is erősítette abban a tudatban, hogy érdemes példamutatóan, kitartóan dolgozni a sikerért. A szakember persze a MOL Campus innovatív kivitelezését és fenntartható megoldásait is örömmel bemutatta a BizniszPlusznak adott interjúban.
Egyetlen vállalkozás sem építi fel önmagát, és a legfőbb erőforrása a vezető, aki – pláne egy új üzlet megalapozása közben – sajátos támogatást igényel. A többféle vállalkozás- és vezetőfejlesztő tréninget szervező SEED Alapítvány az ügyvezető igazgató szerint még frissebb módszerekkel, gyakorló vállalkozókkal mentorálja a kezdőket. Lakatosné Lukács Zsuzsanna ebben az epizódban világít rá, hányféle teendő van egy üzleti ötlettel, mire az működő vállalkozássá alakul. Ezen az úton tereli végig az újdonsült cégeket a RajtUp programjuk is.
Ebben az epizódban Pataki Tamás, a Canon Business Development Managere segítségével mutatjuk be, hogy milyen eszközök és mesterséges intelligencia megoldások lehetnek az orvosok segítségére – már nem is a jövőben, hanem akár napjainkban. Az elöregedő társadalmakban egyre több pácienst kell ellátnia az egészségügynek, így olyan technológiák nélkül, amiket például a Canon Medical Solutions képalkotó rendszerei nyújtanak, egyre nehezebb megfelelő számú és pontosságú diagnózist felállítani. De mi köze mindennek a ReCaptcha internet-felhasználó azonosításhoz és az önvezető autókhoz? Ez is kiderül a beszélgetésből.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Elkészült a magyar fejlesztésű, kézzel készült borospohár, amely teljesen új, kifinomult arcát mutatja meg a világ egyik legjobb édes borának, az aszúnak. Megérkezett az ASZÚGLASS!

  Rovathírek: ATOMBUSINESS