Coaching kkv-knak, webinar a klímaváltozásról, különleges KÖVET-pályázatok

2020. 05. 06., 16:45

A járvány miatt kialakult válsághelyzetben a GREEN BRANDS Magyarország több partnere jelezte, hogy segítő programokat indít: a MagNet Bank és az International Coach Federation pro bono coaching lehetőséget nyújt kkv-k számára, a denkstatt ingyenes webinart tart a klímaváltozással kapcsolatos üzleti kockázatokról, a KÖVET Egyesület pedig különleges pályázatokat hirdet.

Közösségi megoldások – pro bono coaching a kkv-kért

MagNet Bank és az International Coaching Federation most közösen segít hatékony megoldásokat találni az értékorientált kis és középvállalkozások számára a koronavírus okozta válság kezelésében. Jelentkezési határidő május 10! Jelentkezés az alábbi linken.

25 éves a KÖVET Egyesület

Jubileuma alkalmából több pályázatot is hirdet a KÖVET Egyesület: XIII. Ablakon Bedobott Pénz – Környezeti Megtakarítási Díjak, VF Piac – Felelős Vállalati Díjak, Zöld Iroda, Zöld Munkahely. 

A GREEN BRANDS partnerei 15 százalékos kedvezménnyel indulhatnak a programban.
További információk az alábbi linken.

Climate risk assessment using TCFD framework – a denkstatt group webinar

Május 7-én 10 órakor ingyenes, angol nyelvű webinart tart a denkstatt group. Gyakorlati útmutatást kínálnak a klímaváltozással kapcsolatos üzleti kockázatok megértéséhez.

GREEN BRANDS Magyarország

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS