Balassagyarmaton köszöntötték a VOSZ Nógrád vármegyei Prima-díjasait

2023. 10. 02., 20:55

Idén Balassagyarmat volt a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Nógrád vármegyei szervezete által rendezett 18. Nógrádi Prima Gála házigazdája.

A rendezvényt Czékmánné Kelecsényi Ágnes, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége nógrádi elnöke nyitotta meg – számolt b a nool.hu. Mint mondta: „az egyik legnagyobb kitüntetés, amikor egy közösség, jelen esetben a vállalkozók közössége maga közül választja ki a környezetében tevékenykedő legkiválóbbakat”.

2023-ban a Nógrád vármegyei Prima-díjat tudomány kategóriában dr. Laczkó Tamás orvos, főigazgató helyettes, képzőművészet kategóriában a Ceredi Művészeti Alkotótábor, magyar sport kategóriában a Vitalitás Sportegyesület vehette át.

Az év vállalkozója díjat Szűcs Borbála, közgazdász, vállalkozó érdemelte ki. Balla Györgyi, a Kutyori Konyha Kft. vezetője lett az év gyümölcs- és zöldségfeldolgozója. Az év könyvkereskedője a Rédem Kft. lett, vezetője: Demus Istvánné Zsuzsa. Az év vagyonvédelmi és biztonsági vállalkozása címet a Nógrád Solár System Kft. kapta, Becskereki Tamás vezetésével. Kertészeti vállalkozásként a Cédrus Kertészetet díjazták, Antal Zsolt és Antalné Takács Éva vezetésével.

A Nógrád Megye Társadalmi Szerepvállalása díjat Gál Tibor, MNG italnagyker alapítója kapta. Idén is átadták a Vállalkozók az Innovációért – Csillik Zoltán-díjat, amelyet Puskás Zsolt és Puskás Tünde, az EXASOL Kft tulajdonosai, ügyvezetői vehettek át. A T. Német László Partneri Nívódíjjal Tarnóczi László újságíró, Magyar Örökség díjas rádióriporter munkáját ismerték el.

Fotó: Lukács Zsófia

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

A hazai utasbiztosítási piac egyik legalapvetőbb problémáinak egyike az, hogy az ügyfelek még mindig túl sokat akarnak spórolni rajta, holott a nyaralás költségének csak elhanyagolható töredékét teszi ki – hívta fel a figyelmet a PBA Insura Zrt. vezérigazgatója. Dr. Kozma Gábor jelezte: a legolcsóbb és az 1–2 ezer forinttal többért kötött prémium biztosítás szolgáltatásai között óriási különbség tátong, és erre az utolsó pillanatban – mert bizony akkor kötjük – már nem biztos, hogy felfigyelünk.
Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS