A Lounge Group PR divíziója a CIPR Excellence Awards döntősei között

A Lounge Group PR divíziója a CIPR Excellence Awards döntősei között
2022. 04. 04., 19:53

Alig két hónappal azután, hogy a Lounge Group a 2022-es ügynökségi Apex PR Toplista 2. helyére került, a cégcsoport PR divíziója az idei díjszezont is nagy lendülettel kezdte: a kreatív ügynökség az MVM Csoport számára megálmodott és megvalósított Future Talks online talk show-val a londoni Chartered Institute of Public Relations által meghirdetett CIPR Excellence Awards döntősei közé került.

Ezzel a Lounge Group az egyetlen magyar ügynökség, aki díjra esélyes a tekintélyes múltra visszatekintő nemzetközi PR megmérettetés idei kiírásán.

A Best Event kategóriában döntős Future Talks online talk show 2021. november 18-án hazai és külföldi nézőknek egyaránt lehetőséget nyújtott, hogy sztárszakértőktől, többek között Neil deGrasse Tysontól, Andy Weirtől és Jamie Woodrufftól kérdezzenek az adatvezérelt jövőnk és az adatmegmaradás titkairól.

A digitális infotainment PR eseményt integrált, több kommunikációs hullámból álló kampány is támogatta, amely során egyebek mellett etikus hackerrel és hírességgel közös PR stunt, bináris kódot tartalmazó, Budapest-szerte elhelyezett inverz graffitik, sokszínű célcsoportokat megszólító influencer együttműködések, továbbá több száz diskurzusgeneráló médiamegjelenés és egy igazán különleges sajtócsomag is hozzájárult a Future Talks sikeréhez – olvasható a Lounge Group közleményében.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 16., 09:10
Kötelezővé teheti a munkáltató a túlórát? Van beleszólása a munkavállalónak a kötelező túlóra elrendelésébe? Megtagadhatja a munkavállaló a túlórázást vagy minden esetben köteles eleget tenni a munkáltató ilyen irányú utasításának? A kérdésekre dr. Kocsis Gergely ügyvéd válaszol.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...
Az egészségpénztári befizetések ugyan nem a legelsők a fontossági sorrendben, amire félre akarunk tenni, de előkelő helyre kúsztak fel az utóbbi években Magyarországon. Annak ellenére, hogy milyen kedvező – és a közhiedelemmel ellentétben elérhető – megoldásokat nyújtanak a magáncélú megtakarítások, a magyar társadalom iszonyatos összeget fizet ki zsebből a magánegészségügyben. Dr. Kravalik Gábor, az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetségének elnöke az ÖPOSZ legutóbbi közvélemény-kutatási eredményei nyomán vázolja honfitársaink hozzáállását a kérdéshez és egyértelmű választ ad rá, hogy hogyan járhatnánk jobban, ha tudatosabban tennénk félre. Fontos: akár havi párezer forintnak is van értelme, sőt!
A digitális technológiák kapcsán jelenleg két uniós rendelet is fontos: az egyik a digitális szolgáltatásokról, a másik a mesterséges intelligencia felhasználásának korlátozásáról szól. Sokáig azt hittük, az óriási tech vállalatok túl nagyra nőttek ahhoz, hogy meg lehessen regulázni a működésüket, Európában azonban – úgy tűnik – mégis sikerül rendeleti keretek közé szorítani, hogy mit tehet vagy épp' nem tehet meg a Facebook, a Snapchat, a TikTok és például a Google kereső. Dr. Baracsi Katalin internetjogász ebben az epizódban átfogó képed ad mind a digitális piacokat, mind pedig a mesterséges intelligencia felhasználását szabályozó uniós rendeletről.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS