A Desk in the city-ben bárki foglalhat asztalt egy-egy órára

A Desk in the city-ben bárki foglalhat asztalt egy-egy órára
2021. 07. 27., 19:30

Desk in the city néven ötven fő befogadására alkalmas közösségi irodát nyitott az Astoriánál található budapesti üzletében a Telenor. A koncepció azokat célozza, akik rövid időre vonulnának irodai környezetbe egy könnyen megközelíthető belvárosi helyszínen. A Desk in the city-ben jelenleg bárki ingyenesen foglalhat helyet egy tetszőleges asztalnál vagy tárgyalót egy-egy órára. A helyszín lehetőséget biztosít az egyéni és csoportos munkavégzésre is. A szolgáltató gondoskodik a teljes üzlet rendszeres fertőtlenítéséről, valamint a helyszínen kihelyezett eszközökkel a munkaállomások egyénileg is fertőtleníthetők.

A 276 négyzetméteres Astoria shop a legnagyobb alapterületű Telenor-üzlet. Az üzlettér 2020-as felújításakor a Telenor úgy döntött, hogy egy részét újszerű módon, bárki – nem csak Telenor-ügyfelek – számára elérhető közösségi irodává alakítja. A mobiltársaság célja, hogy teret adjon azoknak a főleg online dolgozó embereknek – vállalkozóknak, szabadúszóknak, diákoknak, startuppereknek –, akik a belvárosban ingázva hasznosan szeretnék tölteni idejüket két programjuk között, vagy célzottan a Desk in the city-be szerveznének találkozót, interjút, elvonulós alkotói munkaórákat.

Az iroda megoldás például azok számára is, akik vidékről érkezve, vagy a belvárostól messze eső irodájuk miatt keresnek megfelelő helyet ügyféltalálkozóhoz, egy könnyen megközelíthető, komfortos helyszínen. A Desk in the city közösségi terében foglalható munkaállomások mellett egy négy- és egy hatfős, valamint egy nagyobb, akár 17 fős zárt tárgyaló is foglalható.

A közösségi iroda a különböző méretű tárgyalókkal összesen 53 fő befogadására alkalmas. A foglalás idejére a Telenor biztosítja a kényelmes munkavégzéshez szükséges hozzávalókat: légkondicionálást, ergonomikus bútorokkal felszerelt irodateret, ingyenes Hipernet-hozzáférést, a tárgyalókban a kivetítéshez képernyőt, a közösségi térben pedig kávéautomatát.

Gondoskodik a teljes üzlet rendszeres fertőtlenítéséről is, valamint a helyszínen kihelyezett eszközökkel a munkaállomások egyénileg is fertőtleníthetők. A Desk in the city-ben a munkaállomásokat és a tárgyalókat egy-egy órára lehet foglalni.

A felújított üzletben nagy hangsúlyt helyeztek arra, hogy az ügyfelek és a közösségi iroda használói barátságos, hangulatos térbe érkezzenek. Ebben a természetközeli megoldások: a világos tér, a több mint 200 növény, 14 négyzetméter növényfal, valamint a fa felületek is segítenek.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 16., 14:10
Az Európai Unió Bírósága által 2024. május 16-án meghozott döntés (C-746/22) szerint ellentétes az Unió jogával az a magyar szabály, amely nem engedi meg a külföldi adózóknak az áfa-visszatérítési eljárásokban, hogy irataikat akár a másodfokú (fellebbezési) eljárásban is beadhassák.
2024-05-22 10:30:59
Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások.
2024-05-22 10:10:00
Az öröklési szerződés a végintézkedések egyik sajátos, kétoldalú formája. Megkötésére rendszerint azért kerül sor, mert az örökhagyó biztosítani kívánja saját ellátását, gondozását. A legfontosabb tudnivalókat dr. Szabó Gergely ügyvéd foglalta össze.
2024-05-22 09:10:00
Az első negyedévben 4 ezer milliárd forinttal, vagyis családonként átlagosan 1 millió forinttal nőtt a magyarországi háztartások vagyona. A legjobban a vagyonos vállalkozók, cégtulajdonosok járhattak, és sokat kerestek a befektetési alapokba, részvényekbe fektetők is – derül ki a Bank360.hu elemzéséből, amely szerint a lakosság készpénz- és hitelállománya is csúcsot döntött.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Női pék, cukrász, kaviárszakértő is helyet kapott a rendezvény nagyszínpadán, hogy a fő téma, a „női energiák” mentén bemutassák a művészi szintre emelt szakmájukat. Nemes Richárd főszervező elárulja, hogy hogyan lehet még fenntarthatóbban működtetni egy műfajából adódóan sok hulladékkal járó gasztronómiai rendezvényt vagy milyen egyszerű ételekkel tudnak nagyot alkotni a Gourmet Fesztiválon bemutatkozó konyhák mesterei. Ha mindez nem lenne elég, kifejti, hogy a fine dining milyen vonásokkal ruházta fel a magyar vendéglátást az utóbbi pár évben és például hogyan lehet „veganizálni” megszokott fogásokat, amelyek ettől csak még jobbak lesznek! Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
Miközben a világ e-személyautó gyártói egyre élesedő versenyt vívnak a vásárlók kegyeiért, nem szabad elfelejteni, hogy a közlekedés károsanyag-kibocsátásának jelentős részéért a teherfuvarozás felel. Egyre több középtávú áruszállítást és utolsó mérföldes kézbesítést kiszolgáló depó elektrifikálja a járműflottáját és alakít ki hozzá megfelelő infrastruktúrát, ám nagyon nem mindegy, hogy az üzemeltetés mennyire tud hatékony és gazdaságos lenni – mutat rá ebben az epizódban Négyesi Szilárd, a Siemens Zrt. szakértője.
Újabb különleges hazai vállalkozás, az Ország Söre szavazást alapító Beerselection mutatkozik be a csatornán. A budapesti sörszaküzletbe hetente több tucatnyi újdonság érkezik, köztük akár olyan különlegességekkel, amelyekből egyszerre csak pár darab érhető el az egész országban. A sörkultúra hazai terjesztése fontos küldetés a tulajdonosoknak, hiszen akár 800-féle sörstílus létezik, miközben a legtöbb ember egyedül a lágert ismeri fel. A magyar sörrajongók által idén összeállított recept sorsáról, a kissé elhasznált „kézműves” kifejezés mögötti igazságról, illetve arról, hogy miért érdemes szaküzletben venni a sört a nagy áruházak helyett, Bárkai Péter mesél a BeerSelectiontől. Az ügyvezető persze igazságot tesz az örök, csapolt, palackozott, vagy dobozos kérdésben is...

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

Michelin-csillagos ételek menzai áron, gasztro-béke Kína és Tajvan között, latin hangulat az Őrségből, japán-magyar rántotthús rokonság, erdélyi ízek, kockásabroszos legendák, tepertő, malacfül, labneh és remek vegán fogások.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS