A Bonduelle is segítette az Élelmiszerbank programját

2020. 01. 22., 11:30

Az év vége, az ünnepek mindenki számára kiemelt időszak. A gyermekek különösen várják az ünnepeket. Sok olyan gyermek él az országban, aki számára nem hozott volna ajándékot a karácsony, ha nem fognánk össze, nem segítenénk nekik. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2019-ben is különleges pályázattal készült az ünnepi időszakra. Közel 13.000 rászoruló gyermek kapott javarészt édességeket tartalmazó adománycsomagot a program keretében, melyet a Bonduelle Central Europe Kft. támogatott.

Az Élelmiszerbank Egyesület az élelmiszeradományok célba juttatásakor kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre. Az Ünnepi Pályázat célja az volt, hogy a nélkülöző gyermekek számára felejthetetlenné tegye a karácsonyt.

Az Egyesület már második éve működteti azt a pályázati folyamatot, amelyben kiemelt időszakokban – gyermeknap, nyári táborok, karácsony – különleges finomságokat juttat el nélkülöző gyermekekhez, akiknek sokszor ezek az alkalmak, az ajándék hiánya miatt, nem jelentenének ünnepet. 

2019 decemberében a Bonduelle Central Europe Kft. támogatásával az Élelmiszerbank programjában 12.821 rászoruló gyermek juthatott hozzá főként édességekből összeállított adománycsomaghoz, melyek így ajándékként kerülhettek a fa alá. A csomagok összértéke megközelítette a 33 millió forintot. A csomagok még ünnepek előtt eljutottak a gyermekekhez. 

„A gyermekek és nélkülözők támogatása a Bonduelle kiemelt missziója. Az egyoldalú táplálkozás miatt sokan nem jutnak hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerekhez, s ennek köszönhetően többen szenvednek különböző hiánybetegségekben. Karácsony alkalmából a finom édességek mellé egészséges, rostban és vitaminokban gazdag zöldségeket is belecsempésztünk az adománycsomagokba, hogy szebbé varázsoljuk az ünnepeket” – mondta Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója

Az Élelmiszerbank Egyesület és Bonduelle Central Europe Kft. több éves együttműködés keretében segíti a nélkülözőket. A Bonduelle 2019-ben 200 tonna zöldségkonzervet juttatott el a nélkülözőknek az Élelmiszerbank segítségével.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS