A Bonduelle is segítette az Élelmiszerbank programját

2020. 01. 22., 11:30

Az év vége, az ünnepek mindenki számára kiemelt időszak. A gyermekek különösen várják az ünnepeket. Sok olyan gyermek él az országban, aki számára nem hozott volna ajándékot a karácsony, ha nem fognánk össze, nem segítenénk nekik. A Magyar Élelmiszerbank Egyesület 2019-ben is különleges pályázattal készült az ünnepi időszakra. Közel 13.000 rászoruló gyermek kapott javarészt édességeket tartalmazó adománycsomagot a program keretében, melyet a Bonduelle Central Europe Kft. támogatott.

Az Élelmiszerbank Egyesület az élelmiszeradományok célba juttatásakor kiemelt figyelmet fordít a gyermekekre. Az Ünnepi Pályázat célja az volt, hogy a nélkülöző gyermekek számára felejthetetlenné tegye a karácsonyt.

Az Egyesület már második éve működteti azt a pályázati folyamatot, amelyben kiemelt időszakokban – gyermeknap, nyári táborok, karácsony – különleges finomságokat juttat el nélkülöző gyermekekhez, akiknek sokszor ezek az alkalmak, az ajándék hiánya miatt, nem jelentenének ünnepet. 

2019 decemberében a Bonduelle Central Europe Kft. támogatásával az Élelmiszerbank programjában 12.821 rászoruló gyermek juthatott hozzá főként édességekből összeállított adománycsomaghoz, melyek így ajándékként kerülhettek a fa alá. A csomagok összértéke megközelítette a 33 millió forintot. A csomagok még ünnepek előtt eljutottak a gyermekekhez. 

„A gyermekek és nélkülözők támogatása a Bonduelle kiemelt missziója. Az egyoldalú táplálkozás miatt sokan nem jutnak hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerekhez, s ennek köszönhetően többen szenvednek különböző hiánybetegségekben. Karácsony alkalmából a finom édességek mellé egészséges, rostban és vitaminokban gazdag zöldségeket is belecsempésztünk az adománycsomagokba, hogy szebbé varázsoljuk az ünnepeket” – mondta Szirbek András, a Bonduelle marketing igazgatója

Az Élelmiszerbank Egyesület és Bonduelle Central Europe Kft. több éves együttműködés keretében segíti a nélkülözőket. A Bonduelle 2019-ben 200 tonna zöldségkonzervet juttatott el a nélkülözőknek az Élelmiszerbank segítségével.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-09-20 19:20:12
A pályaválasztás sokszor már a középiskoláig eldől. A támogató közeg hiánya miatt választja kevesebb lány a műszaki-technológiai hivatást – állapítja meg a CETIN Hungary Zrt. kutatása.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Egy igazán kreatív szakács, Szatmári Ferenc, alias Főzelékes Feri elárulja, hogyan építi forradalmi megoldásokkal a vállalkozását. A hartai gasztroblogger és influenszer több szakácskönyvvel a háta mögött, unokatestvérével közösen hívta életre a HIPPEACE főzelékbárt, amelynek alapjait a vásárlók is segítenek lerakni, közösségi finanszírozással. Ez az a helyzet, amikor a kedves vendég a receptet is hazaviheti az étteremből, de bőven van még újítás, amivel a franchise-ban szintén gondolkodó szakács előállt. Vigyázat, étvágygerjesztő epizód!
2023. 09. 04., 12:00
epizód: 2023 / 13   |   hossz: 27:16
Az epizódban cégvezető- és szervezetfejlesztésről, a munkahelyi kommunikáció gyógyításáról és csapatok összehangolásáról beszélgetünk Szopkó Beatrixszal. Az [eureka] consulting üzletágvezetője 20 év szakmai tapasztalattal rendezi vállalatok működési struktúráját és konfliktushelyzeteit, vagy hozza helyre a döntések lehetséges negatív következményeit.
2023. 08. 06., 10:25
epizód: 2023 / 12   |   hossz: 28:19
Vajon hogyan vizsgázunk napjainkban stresszkezelésből és időmenedzsmentből – pont akkor, amikor a karrierünkre gazdasági nehézségek lehetnek hatással? Hogyan segíthet ezen az irányított játék, az ún. gamifikált fejlesztési folyamat, és hogyan gyógyít vele munkahelyi közösségeket, döntéshozó stratégiákat, karrier és magánélet egyensúlyában keletkezett zavarokat a „Mit játsszunk?” vlog egyik vezetője, Győri-Nádai Réka? A kreatív szakembert a vállalati soft skill tréningek és a játszva megoldható céges folyamatok sajátosságairól is faggattuk.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS