15. alkalommal adták át a VOSZ Prima Díjait Zala megyében

2021. 10. 25., 16:00

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Zala megyei elnöksége az idén 15. alkalommal rendezte meg a Zala Megyei Területi Prima Díj ünnepségét október 22-én.

A nagykanizsai HSMK-ban rendezett gálán a megye prominens személyiségeit az elnökség tagja, Doucha Ferenc köszöntötte. Az ünnepségen köszöntőt mondott Cseresnyés Péter, miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, valamint Balogh László és Balaicz Zoltán, Zala megye két megyei jogú városának, Nagykanizsának, illetve Zalaegerszegnek a polgármestere – írja a Zalai Hírlap.

A leköszönő elnök a köszöntőjében elmondta: az elmúlt több mint két évtizedben elnökként segítette a VOSZ zalai szervezetének munkáját, de elérkezettnek látta az időt a fiatalításra, és hivatalosan, illetve az eseményen szimbolikusan is átadta a stafétát ifjú kollégájának, Balogh Ádámnak.

Az új elnök agrárszakemberként dolgozik, beszédében kiemelte: fontosnak tartja a generációváltást, ám csak úgy lehetnek sikeresek, ha az elődeik értékeiből építkeznek.

Átadták az Év vállalkozója díjakat a 2021-ben legjobb teljesítményt nyújtó zalai gazdasági szereplőknek. Elismerést kapott: Horváth Ferenc egyéni vállalkozó, a Perfekt Med Gyógycentrum Kft., a Varga Szárnyas Kft., a Bagodi Hűtőház Kft., Marancsicsné Czigány Gyöngyike egyéni vállalkozó, az Autó-Szántó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Oros István egyéni vállalkozó, a Bíró Bádogos Műhely Építőipari Kft. és a Color 99 Kft.

Kultúra, művészet, sport és sajtó kategóriában tízen kaptak jelölést Prima díjra.

A Zalai Prima díj fő díjazottja: Darabos Géza, a Zsigmondy- technikum és a Bojtár Népzenei Egyesület lett.

A VOSZ Zala megyei elnöksége nevében különdíjat vehetett át Farkas Katalin, a Lenti Vörösmarty-iskola intézményvezetője és dr. Szarka Lajos helytörténész.

Társadalmi szerepvállalásért díjat kapott a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A Zalai Vállalkozók Klubjának ifjúsági díját Bicsák Bence érdemelte ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2021. 11. 26., 10:49
A Covid lavinaszerű revolúciót hozott a privátbanki szakmában, amit azonban nem megnyugvás, hanem egy mélyreható változásokkal járó evolúciós időszak követ majd. Eközben a befektetési termékek piacát a digitalizáció demokratizálja, újraértelmezve a vagyoni ügyfélszegmentációt – véli Karagich István, a Blochamps Capital Kft. ügyvezetője.
2021. 11. 26., 09:58
Nagy hangsúlyt fektetünk az egyedi és minőségi megoldásaink hangsúlyozására, hiszen minden egyes kastélyépület finom eleganciát és egyedi enteriőrt képvisel – mondta Balogh Zoltán, az Elektro-Kamleithner Kft. ügyvezető igazgatója.
2021-11-28 17:14:11
Kategóriánként három fős zsűri értékelte a versenymunkákat. A három kategóriában idén is összesen 56 bejglit kóstolt és értékelt a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri.
2021-11-28 14:08:15
A dolgozó fiatalok majdnem kétharmada számít béremelésre a következő időszakban, 46 százalékuk az inflációnál alacsonyabb, 20 százalékuk viszont azt meghaladó emelést valószínűsít – derül ki a K&H ifjúsági indexéből.

  Rovathírek: GUSTO

Kategóriánként három fős zsűri értékelte a versenymunkákat. A három kategóriában idén is összesen 56 bejglit kóstolt és értékelt a neves szaktekintélyekből és ismert személyiségekből álló zsűri.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

Benyújtotta a két új atomerőművi blokk reaktortartályainak gyártási engedélykérelmét a Paks II. Zrt. az Országos Atomenergia Hivatalnak – tájékoztatott Süli János, a két új atomerőművi blokk létesítéséért felelős tárca nélküli miniszter az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságában történt meghallgatása után.