15. alkalommal adták át a VOSZ Prima Díjait Zala megyében

2021. 10. 25., 16:00

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Zala megyei elnöksége az idén 15. alkalommal rendezte meg a Zala Megyei Területi Prima Díj ünnepségét október 22-én.

A nagykanizsai HSMK-ban rendezett gálán a megye prominens személyiségeit az elnökség tagja, Doucha Ferenc köszöntötte. Az ünnepségen köszöntőt mondott Cseresnyés Péter, miniszterelnöki biztos, országgyűlési képviselő, valamint Balogh László és Balaicz Zoltán, Zala megye két megyei jogú városának, Nagykanizsának, illetve Zalaegerszegnek a polgármestere – írja a Zalai Hírlap.

A leköszönő elnök a köszöntőjében elmondta: az elmúlt több mint két évtizedben elnökként segítette a VOSZ zalai szervezetének munkáját, de elérkezettnek látta az időt a fiatalításra, és hivatalosan, illetve az eseményen szimbolikusan is átadta a stafétát ifjú kollégájának, Balogh Ádámnak.

Az új elnök agrárszakemberként dolgozik, beszédében kiemelte: fontosnak tartja a generációváltást, ám csak úgy lehetnek sikeresek, ha az elődeik értékeiből építkeznek.

Átadták az Év vállalkozója díjakat a 2021-ben legjobb teljesítményt nyújtó zalai gazdasági szereplőknek. Elismerést kapott: Horváth Ferenc egyéni vállalkozó, a Perfekt Med Gyógycentrum Kft., a Varga Szárnyas Kft., a Bagodi Hűtőház Kft., Marancsicsné Czigány Gyöngyike egyéni vállalkozó, az Autó-Szántó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Oros István egyéni vállalkozó, a Bíró Bádogos Műhely Építőipari Kft. és a Color 99 Kft.

Kultúra, művészet, sport és sajtó kategóriában tízen kaptak jelölést Prima díjra.

A Zalai Prima díj fő díjazottja: Darabos Géza, a Zsigmondy- technikum és a Bojtár Népzenei Egyesület lett.

A VOSZ Zala megyei elnöksége nevében különdíjat vehetett át Farkas Katalin, a Lenti Vörösmarty-iskola intézményvezetője és dr. Szarka Lajos helytörténész.

Társadalmi szerepvállalásért díjat kapott a Nagykanizsai Rendőrkapitányság.

A Zalai Vállalkozók Klubjának ifjúsági díját Bicsák Bence érdemelte ki.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 23., 15:23
Nagy Ferenc Gábor, az NFG Badboys Kft. tulajdonosa reméli, hogy a VOSZ-on belül is sok céghez eljuthatnak, egyre többen ismerik majd meg programjukat és filozófiájukat. A VOSZ Sportvállalkozási Szekciójának új tagjával eddigi eredményeiről és terveiről is beszélgettünk.
2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-05-27 10:15:00
Ha nem költik el május végéig a SZÉP-kártya tulajdonosok az október közepéig megkapott pénzüket, akkor ugrik a kedvezményük, és júniustól már csak 15 százalékos büntetéssel tehetik ezt meg – hívja fel a figyelmet a Bank360.hu. A hosszú hétvégén tehát érdemes vadászni az elfogadóhelyekre az érintett SZÉP-kártyásoknak.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.
2023. 04. 18., 19:10
epizód: 2023 / 5   |   hossz: 19:07
Kőkút községben egy EU-s projekt mintegy 60, szegregált településrészre szorult lakó életét változtatta meg. Alulképzett szülők nehéz körülmények közé született gyermekinek sorsát helyezték új alapokra egy építőipari cég és az önkormányzat összefogásával, hiszen egyszerre változtak meg a lakhatás és a továbbtanulás lehetőségei. Hogyan valósította meg a nehézségek ellenére is sikeresen zárult projektet a kivitelező vállalkozás, amely nem is keresett a programon, és milyen szociális hatást vár az egésztől az önkormányzat? Horváth Lászlót, a kivitelező Melio-Start Kft. ügyvezetőjét, a baranyai VOSZ elnökét, illetve Dr. Barka Tamás kőkúti jegyzőt kérdeztük.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS