Vendégmarasztaló stratégiáról tanácskoztak Siófokon

2019. 11. 28., 09:30

Chatbotról, online marketingstratégiai tervezésről, az EU online disztribúciós ajánlásairól is szó esett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége közgyűlésének szemináriumi napján Siófokon.

Flesch Tamás elnök köszöntője után Bogár Zoltán, a Digitális Szekció vezetőjének moderálásával elsősorban digitális témák szerepeltek terítéken – írja a turizmus.com.

A szekcióvezető nemrégiben részt vett a HOTREC disztribúciós workshopján, az ott elhangzottakról részletesen beszámolt. Elmondta. elfogadtak nemrég egy online disztribúcióra vonatkozó uniós irányelv gyűjteményt, amely jövő nyártól például az OTA-k életét is szabályozza.

Kelemen Attila, az AkomoAds ügyvezetője az online stratégiai tervezés fontosságára hívta fel a figyelmet. Kitért olyan kulcsfeladatokra is, mint a markertingszemlélet, a USP kiválasztása, a SWOT-analízis szempontjai, a remarketing, a social media átgondolt használata.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS