Sikeres szezont zárt a Városligeti Műjégpálya

Sikeres szezont zárt a Városligeti Műjégpálya
2022. 03. 05., 08:19

Sikeres korcsolyaszezont zárt a héten a Városligeti Műjégpálya, a 101 napos évadban 270 404 fő váltott jegyet, ami 12,5 százalékos növekedés a 2019/20-as eredményhez képest.

Oktatáson 3071-en vettek részt, rendszeres iskolai foglalkozások keretében 35 intézmény (óvoda, iskola, egyetem) 3450 diákja húzott korcsolyát – tájékoztatott Garamvölgyi Bence, az üzemeltető Budapesti Sportszolgáltató Központ ügyvezetője. Egyéni Csoportos diákjegyből 18 883, családi belépőből 4807 darabot értékesítettek. A kisgyermekek oktatását szolgáló fókából 8381 darabot kölcsönöztek. Az online szolgáltatások közül a diákjegy volt a legnépszerűbb: elektronikus úton 63 856 belépő kelt el.

A Városligeti Műjégpályán számos programot rendeztek: népszerű volt A magyar jégkorong napja, A magyar korcsolyázás napja és a Jégpályák Éjszakája is.

A 2020/21-es szezonban a koronavírus-járvány miatt nem nyitott ki a létesítmény. „Külön öröm, hogy a világjárvány hatásai, így például a visszaeső külföldi látogatószám ellenére is több jegyet értékesítettünk ebben a szezonban, mert ez azt mutatja, a Városligeti Műjégpálya továbbra is jelentős találkozási és referenciapontként szolgál” – hangsúlyozta Garamvölgyi Bence, hozzátéve: a szolgáltatások minőségének további fejlesztésére az idén is kiemelt figyelmet fordítottak, ahogyan a társadalmi szerepvállalás jegyében is megannyi aktivitást terveztek. „Karácsony előtti jótékonysági akciónkban többek között Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor is részt vett: sportruházatot és sportszereket juttattak el rajtunk keresztül a rászoruló gyermekeknek. Jelenleg a háború elől Magyarországra menekülő embereknek gyűjtünk ruhákat, tartós élelmiszereket és a mindennapi élethez szükséges létfontosságú cikkeket.” (MTI)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 03. 22., 13:09
Vezetői stílusom szerves része a folyamatos és drasztikusan őszinte visszajelzés, de ezt nagyon szépen be tudom csomagolni – mondta az Üzletemnek Hortobágyi László, a Nova Human Resource Kft. új üzletágának igazgatója.
2023. 03. 14., 13:43
Tíz év alatt sikerült egy marginális szereplőnek számító magyar kisvállalatból Magyarország elsőszámú fejvadász cégét felépíteni – mondta az Üzletemnek dr. Molontay Patrik, a HumanField Vezető- és Specialistakiválasztó Kft. ügyvezető igazgatója és Executive-üzletágvezetője.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 03. 26., 23:45
epizód: 2023 / 3   |   hossz: 19:51
Mi kerül akár több tízmillió forintba egy nagy teljesítményű hangsugárzón és miben különbözik a hagyományos értelemben vett hangfalaktól? Hogyan lehetséges, hogy nem vastagabb egy faliképnél, mégis úgy szólaltat meg analóg és digitális zenét, mint semmi más? A világhír felé haladó márka sztoriját Kiss Imre, a Popori Acoustics értékesítési és marketingvezetője mutatja be.
Miért és hogyan érdemes különbséget tenni vállalkozás és női vállalkozás között? Hogyan segítheti ez a szekció a VOSZ-on belül a hazai társas vállalkozások női vezetőit és dolgozóit? Mi az, amit egy női vállalkozás csípőből tud, de a cégeknek – még a nagyobbaknak is – még mindig tanulni kell? A szövetség legújabb szervezetét, a Női Vállalkozói Szekciót az elnök, Lakatosné Lukács Zsuzsanna mutatja be.
Mire számíthatnak a hazai vendéglátók és a szálláshely-szolgáltatók 2023-ban? Melyek az ágazat legfőbb problémái és kiugrási lehetőségei, mely régiók reménykedhetnek leginkább jó eredményekben? Hogyan támogatja a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége az ágazat szereplőit? A kérdésekre Duska Sándor, az Idegenforgalmi, Szálláshely-szolgáltatók és Vendéglátó-ipari szekció elnöke válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A fehér proseccóhoz hasonlóan a rozék is csak akkor nevezhetők proseccónak, ha a régió kilenc jól meghatározott tartományában termesztett szőlőből készülnek, illetve legalább 60 napig kell érlelődniük.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS

2023. március 25-én a reggeli órákban a Paksi Atomerőmű 1., 2. és 3. blokkjai a rendszerirányító MAVIR kérésére tercier szabályozásokban vettek részt.