Már lehet jelentkezni a barcelonai IBTM kiállításra

2022. 09. 23., 13:23

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Kongresszusi Iroda 2022. október 10-éig várja a hazai szolgáltatók jelentkezését a Barcelonában megrendezésre kerülő IBTM World kiállításra. A MICE turizmus piacvezető szakmai vásárát idén november 29. – december 1. között rendezik meg a Fira de Barcelona Rendezvényközpontban. A 120 négyzetméteres közös magyar standon tervezetten 20 magyar társkiállító kap megjelenési lehetőséget.

Az IBTM World a MICE turizmus piacvezető szakmai vására, amelyen a hivatásturisztikai szakma képviselőinek széles nemzetközi körben nyílik lehetőségük személyesen kapcsolatot építeni és fejleszteni, üzleti tárgyalásokat folytatni, információt szerezni és megosztani.

Magyarország 120 négyzetméteres központi standdal jelenik meg, amelyen az MTÜ és a Magyar Kongresszusi Iroda idén az IMEX Frankfurthoz hasonlóan nagyszámú kiállító helyet alakított ki. Az MTÜ 2022-es Kiemelt Program Pályázatán Kiemelt Partner státuszt elnyerő társkiállítóknak az új termékfókuszú értékesítés részeként lehetőségük lesz a teljes vásári részvételi díj elengedésére pályázni, korlátozott számú társkiállítói helyen. Az „Innovatív turisztikai termékcsomag” pályázattal kapcsolatban az MTÜ az érintettek számára a későbbiekben részletes felhívást küld.

A MICE szektor a koronavírus járvány okozta visszaesést követően világszerte és hazánkban is dinamikusan épül vissza, amit a nemzetközi rangsorokon való egyre előkelőbb helyezésünk is alátámaszt (ICCAUIA).

Tavaly Magyarország 2019-hez képest 9 helyet javítva a 27., Budapest 13 pozíciót előbbre lépve a 17. helyezést érte el a nemzetközi üzleti eseményeket összegyűjtő Union of International Associations (UIA) világranglistáján. Emellett az International Congress and Convention Association (ICCA) ranglistán 2021-ben Magyarország a 29., Budapest az előkelő 12. helyen szerepelt. Az IBTM megjelenés célja, hogy Magyarországot és fővárosunkat, Budapestet, mint vonzó MICE desztinációt mutassuk be, valamint remek alkalom a magyar iparági szereplőknek üzleti kapcsolataik bővítésére, fejlesztésére.

(Magyar Turisztikai Ügynökség)

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 09. 27., 16:17
Saját honlapján és a népszámlálás internetes oldalán is közzétette az idei cenzus kérdőívének mintáját a Központi Statisztikai Hivatal. A népszámlálási kérdőívet bárki kitöltheti önállóan online, október 1. és 16. között.
2022-09-30 10:22:19
A családi otthonteremtési kedvezmény (csok) szabályai között a feltételek nem teljesítése esetén fizetendő büntetőkamatok mértéke irreálisan magassá vált, ezért a kormány új rendeletében ezeket 5 százalékban maximálja.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 09. 23., 12:05
epizód: 2022 / 9   |   hossz: 18:38
Milyen a gazdaság, a vállalkozások helyzete Covid után, a háború és az energiaválság árnyékában? Mekkora sokkokat okozott az elmúlt pár év? Nyílnak-e kivezető utak az európai és a magyar gazdaság előtt? Hogyan segítheti a kilábalást az államilag támogatott Széchenyi Hitel MAX program? A kérdésekre Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója válaszol.
2022. 07. 26., 10:30
epizód: 2022 / 8   |   hossz: 20:30
Milyen új utakat nyitott az internet a csalók előtt? Hogyan azonosíthatjuk vállalkozóként az átverési kísérleteket? Mikor kell szakértőhöz, esetleg egyenesen a rendőrséghez fordulnunk? És mitől menthet meg bennünket egy kis önképzés? Dr. Kocsis Ildikó ügyvéd olyan céges csalásokra is felhívja a figyelmet, amelyek még a hozzáértők előtt sem feltétlenül nyilvánvalóak.
2022. 06. 26., 09:15
epizód: 2022 / 7   |   hossz: 21:02
Milyen volt a Hannoveri Technológiai Kiállítás és Vásár a Covid után, de háborús időben? Hol tart az ipar 4.0 napjainkban, melyek a digitalizáció legfontosabb új irányai? Mit jelent a virtuális üzembe helyezés? Hogyan hat az automatizálás a munkaerő-piacra? Hogyan szimulálható a Marsra szállás? Mit jelent Európa egyik legnagyobb ipavállalatának, hogy kivonul az orosz piacról, ahol 1851 óta jelen volt? A kérdésekre Jeránek Tamás, a Siemens Zrt. vezérigazgatója válaszol.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

A mintegy 300 háztartás részvételével lezajlott mérés eredményei szerint fejenként 25,2 kg élelmiszert dobunk feleslegesen a szemétbe évente, a leggyakrabban elpazarolt élelmiszerek toplistáját pedig továbbra is az ételmaradékok vezetik.

  Rovathírek: ATOMBUSINESS