Hőtérképen mutatták meg, hogy hol nyaralnak a lengyelek

2019. 05. 23., 11:00

A 2014 végén bezárt budapesti képviselet jövő évi újranyitását a Lengyel–Magyar Turisztikai B2B Workshopon jelentették be Budapesten.

A tervek szerint 2020 első negyedévében megnyíló lengyel turisztikai képviselet a Lengyel Intézet Nagymező utcai épületében kap helyet – jelentette be Dawid Mazur, a Lengyel Turisztikai Szervezet stratégiai és marketingigazgató-helyettese a budapesti rendezvényen.

A budapesti irodát 2014 végén váratlanul és indoklás nélkül zárták be – írja a turizmus.com.

Aktuális kampányuk Lengyelország vendégségbe hív címmel fut a magyar piacon, amelynek fókuszában a városlátogatások, a várak és kastélyok állnak. Az idei tanulmányutakkal Alsó-Szilézia, Varsó, Krakkó, Malopolska és a Mazuri-tavak értékeire szeretnék felhívni a figyelmet.

Hőtérképen mutatta be a workshop résztvevőinek a lengyel piacra 2016-ban belépett Szallas.hu lengyelországi country managere, hogy mely úti célokat kedvelik leginkább a lengyelek és a magyarok egymás országában.

Sziebig Péter elmondta, a lengyelek elsősorban Északkelet-Magyarországot és a fürdőhelyeket preferálják. Általában 4-5 napig maradnak, főleg júliusban és augusztusban, illetve a május 1-jéhez kapcsolódó többnapos ünnep idején érkeznek Magyarországra. A legtöbb vendégéjszakával Hajdúszoboszlót, Egerben, Budapesten, Nyíregyházán és Mezőkövesden töltik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 25., 16:55
Hosszú ideje a vállalkozás világában élők is sokat tanulhattak a VOSZ Páholy első három rendezvényén, ahol a résztvevőknek lehetősége van a tanulás mellett egymás és a másik vállalkozás tevékenységének megismerésére. Nagyon készülünk az év további rendezvényeire is – mondta Micski Marianna, a VOSZ Heves vármegyei elnöke a vosz.hu-nak.
2023-06-05 16:13:00
A háborúban álló szomszédos ország egyik automatizálással foglalkozó vállalata saját fejlesztésű megoldást kínál a termőföldek aknamentesítésére. Sok korábbi hadszínteret újra gazdálkodásra alkalmassá tehetnek a robottraktorok.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2023. 05. 29., 17:20
epizód: 2023 / 8   |   hossz: 22:26
Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetségének elnökével áttekintettük az építőipar első negyedévi visszaesésének okait, és arra is megkértük, hogy vázolja az ágazat továbbiakban várható sorsát. Bár nem minden szakmabeli járt rosszul az utóbbi időben, „sok pozitívumot nehezen tudna mondani“. Az elnök tisztázta a nemzeti tüzépek körül halmozódó félreértéseket, és azt is elárulta, hogy milyen modern éptőipari megoldásokat kedvelnek az embereket, illetve melyek felfutását reméli.
Dr. Baracsi Katalin internetjogászt az általa cégek kollektívái számára tartott online jogi tréningek kapcsán a legfontosabb, az embereket leginkább aggasztó problémákról kérdeztük. A szakértő maga is meglepőnek tartja, hogy hányszor találkozik olyan emberrel, aki még mindig nincs tisztában az interneten elkövethető bűncselekmények súlyával. Sőt, azzal sem, hogy online egyáltalán lehet bűnt elkövetni. Ha mindez nem lenne elég, azt is viszonylag kevesen tudják, hogy mit tehet meg a céges IT-eszközökkel és a rajta felhalmozódott adatokkal a dolgozó, illetve maga a vállalat. Utóbbi egyébként nem árt, ha jó előre leszögezi, hogy mire lehet használni a céges számítógépet és mire nem.
Ebben az epizódban bebizonyítjuk, hogy szemléletváltással sokkal olajozottabb és jóval jövedelmezőbb szervezetté válhat bármely vállalkozás. A gyengeség szemléletet felváltó erősség szemlélet megváltást jelenthet a cégeknek, akik olyan erőforrástömegre bukkannak meglévő kollektívájukban, amire jó eséllyel nem is számítottak. Arról, hogy vezetőképzéssel, csapatépítéssel és mindezek tudományosan megalapozott stratégiáival hogyan lehet sikerre ítélni egy üzletet, az [eureka] Consulting and Games fehérgalléros ügyfélkörrel dolgozó üzleti tanácsadó cég társalapítójával, Bódi Gabriellával beszélgettünk.

  NÉPSZERŰ HÍREK

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS