Hőtérképen mutatták meg, hogy hol nyaralnak a lengyelek

2019. 05. 23., 11:00

A 2014 végén bezárt budapesti képviselet jövő évi újranyitását a Lengyel–Magyar Turisztikai B2B Workshopon jelentették be Budapesten.

A tervek szerint 2020 első negyedévében megnyíló lengyel turisztikai képviselet a Lengyel Intézet Nagymező utcai épületében kap helyet – jelentette be Dawid Mazur, a Lengyel Turisztikai Szervezet stratégiai és marketingigazgató-helyettese a budapesti rendezvényen.

A budapesti irodát 2014 végén váratlanul és indoklás nélkül zárták be – írja a turizmus.com.

Aktuális kampányuk Lengyelország vendégségbe hív címmel fut a magyar piacon, amelynek fókuszában a városlátogatások, a várak és kastélyok állnak. Az idei tanulmányutakkal Alsó-Szilézia, Varsó, Krakkó, Malopolska és a Mazuri-tavak értékeire szeretnék felhívni a figyelmet.

Hőtérképen mutatta be a workshop résztvevőinek a lengyel piacra 2016-ban belépett Szallas.hu lengyelországi country managere, hogy mely úti célokat kedvelik leginkább a lengyelek és a magyarok egymás országában.

Sziebig Péter elmondta, a lengyelek elsősorban Északkelet-Magyarországot és a fürdőhelyeket preferálják. Általában 4-5 napig maradnak, főleg júliusban és augusztusban, illetve a május 1-jéhez kapcsolódó többnapos ünnep idején érkeznek Magyarországra. A legtöbb vendégéjszakával Hajdúszoboszlót, Egerben, Budapesten, Nyíregyházán és Mezőkövesden töltik.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-30 17:22:00
Január 26-án, a budapesti SYMBOL-ban adták át a Marketing Diamond Awards 2022-es elismeréseit. Idén ismét a Billingo Technologies Zrt. lett „Az Év Megbízója”, a Kreatív Vonalak Kft. pedig a tavalyi évhez hasonlóan „Az Év Ügynöksége” díjat nyerte el. „Az Év Marketingnagykövete” címet pedig a Pentacom ügynökség érdemelte ki a 29 tagú, meghatározó hazai hirdetőkből és ügynökségi szakemberekből álló zsűri szavazatai alapján.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS