A Tesla-vezér lelép egy időre, ezt ígérte Musk, csak nem tartotta be

2021. 02. 04., 10:45

A világ leggazdagabb embere rájött, hogy egyszavas tweetjei képesek gazdaggá vagy éppen vesztessé tenni embereket.

Elon Musk szünetet tart a Twitteren, azt követően, hogy piacrázó megjegyzéseket tett a kriptovalutákkal, valamint a GameStop-részvénydrámával kapcsolatban – írja a Computerworld.

A Tesla-vezér elismerte, hogy a jövőben óvatosnak kell lennie azzal kapcsolatban, mit mond, mert már egyetlen megjegyzése is jelentősen befolyásolhatja a piacokat. Ezért legutóbb azt tweetelte, hogy „Egy időre leléptem”. (Off Twitter for a while.)

Szakemberek szerint Elon Musk képtelen ellenállni annak, hogy ne ossza meg gondolatait a világgal, és hamarosan visszatér. Oly annyira nem fogta vissza magát a Tesla-vezér, hogy máris berobbantotta egy másik bejegyzésével a Dogecoin árfolyamát.

Ha tetszett a cikk, kövesse az ÜZLETEMET
a Facebookon!

Még több friss hír

2023-01-26 18:43:00
Magyarországon is óriási lehetőséget látnak a dróntechnológiában, amelynek számszerűsítették a várható hatékonyságát: a GDP-növelő hatása 280 milliárd forint, a potenciális új munkahelyek száma közel 18 ezer fő.

  BIZNISZPLUSZ PODCAST

2022. 11. 29., 23:30
epizód: 2022 / 12   |   hossz: 24:09
Étvágygerjesztő sikertörténetet tálalunk fel a vendéglátóiparból. Az encsi Anyukám mondta titkát elsősorban nem az olaszos hangulatban, hanem a hazai alapanyagokban, a család- és vendégszeretetben kereshetjük. Dudás Szabolcs, az étterem egyik vezetője arról is beszél, hogy miként lett a főzés szeretetéből, átgondolt stratégiával, üzleti vállalkozás. A sztori 1995-ben egy olaszországi pizzakóstolós utazással kezdődött, és ma már a kiváló helyeknek járó Bib Gourmand-díjnál tart.
A bérrendezés akkor észszerű, ha a vállalkozások megmaradnak és meg tudják tartani a munkahelyeket is – mondja Perlusz László. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára szerint a vállalkozások „jövőállóságát” nagyszabású állami programokkal lehetne biztosítani.
2022. 10. 11., 06:36
epizód: 2022 / 10   |   hossz: 21:36
A válság mélyülésével egyre nagyobb szükség lehet a KAVOSZ Zrt. által kínált Széchenyi Hitel MAX-ra, amely a mikro-, kis- és középvállalkozások számára, de még a kezdők előtt is nyitott opció – hangsúlyozta Krisán László. A KAVOSZ vezérigazgatójával tovább elemeztük a válságból kivezető európai, illetve magyarországi utakat.

  Rovathírek: GUSTO

  Rovathírek: ATOMBUSINESS